1a divisió

“És el partit més difícil”

1a divisió. El Madrid visita La Rosaleda amb l'objectiu que Màlaga no sigui Tenerife i pugui aconseguir el punt que el proclamaria campió de lliga

Un punt separa el Real Madrid de la seva primera lliga en un lustre. Els blancs, avalats per l'amplitud de la seva plantilla i per la seva capacitat de resoldre partits independentment de les formes, han arribat a la meta davant del Barça i arribaran aquest vespre a La Rosaleda amb l'únic objectiu que Màlaga no sigui Tenerife, que Míchel no emuli Valdano i que aquesta vegada la història no faci girs dramàtics d'última hora. “És el partit més difícil. Hi ha molta gent que no vol que guanyem i és molt complicat aconseguir una lliga: són 38 jornades, has de ser molt fiable, i nosaltres ho hem estat... Però toca rematar la feina”, resumia ahir Zinedine Zidane.

El seu equip ha guanyat 14 partits dels 18 disputats lluny del Santiago Bernabéu en la lliga. N'ha empatat dos i només ha claudicat a València i a Sevilla, però queda una última visita a la Costa del Sol, on el Màlaga ja va clavar els genolls a terra no fa gaire i on el Madrid s'enfrontarà amb un rival enganyós, liderat per un madridista confés, Míchel, encara que enemistat amb Florentino Pérez, amb una plantilla farcida d'exmadridistes com ara Diego Llorente, Miguel Torres i Luis Hernández, però amb el contrapunt d'un Sandro Ramírez encès aquesta temporada, consolidat a primera amb 14 dianes en 29 aparicions i que ja ha anunciat la seva intenció: donar la lliga al Barça. “A Màlaga serà un partit encara més complicat que a Balaídos, perquè ho estan fent bé. Ja hem dit que serà molt complicat, però la idea és la de sempre, no canviarem res, sortirem al màxim, amb l'ADN d'aquest equip”, va explicar el preparador marsellès, que va rebutjar qualificar si el Real Madrid serà un just campió: “No ho sé, de moment no ho som.”

Míchel no vol ser dubtós

“La nostra idea és portar el Madrid a un terreny complicat, haurem de fer un partit sense fissures, però aquests futbolistes no són dubtosos i tenen l'aval d'una trajectòria”, va exposar el tècnic madrileny, que es va voler desmarcar de la pugna pel títol. “Jo ja no jugo, i això no és Tenerife. No soc jutge de res, simplement soc entrenador del Màlaga i afrontaré aquest partit com qualsevol altre”, va continuar l'entrenador de l'equip andalús, que, amb tretze temporades al primer equip del Madrid com a futbolista, avui es podria convertir en un botxí inesperat dels blancs. “Els que no em coneixen i busquen la controvèrsia diran el que creguin convenient, el fet és que els que em coneixen sí que saben el que hi ha amb mi”, va assegurar Míchel, que estarà sota la lupa en una jornada històrica que decidirà la 86a edició del campionat de lliga.

LES FRASES

Guanyar una lliga és molt difícil i hi ha molta gent que no vol que nosaltres ho aconseguim
Zinedine Zidane
Entrenador del real madrid
Jo ja no jugo i això no és Tenerife. No soc jutge de res, simplement tècnic del Màlaga
Míchel González
ENTRENADOR DEL MÀLAGA

Zidane s'endú tot l'equip

El Real Madrid s'ha desplaçat fins a Màlaga amb tots els seus integrants, fins i tot amb els lesionats i amb Enzo Zidane, fill del tècnic i migcampista del filial. “Anem tots junts perquè tots som importants, la clau d'aquest equip ha estat la unitat del grup. Aquesta plantilla és un espectacle, i hem aconseguit que tothom se senti partícip, ha estat clau jugant cada tres dies i 60 partits per temporada”, va assegurar Zidane, enaltint una de les seves grans virtuts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)