Internacional

Rummenigge no oblida

Futbol internacional. El dirigent del club bavarès va tornar a criticar l’actuació arbitral contra el Madrid i va dir que no veurà la final de la Champions

El president del consell directiu del Bayern, Karl-Heinz Rummenigge, no es treu l’espina del partit al Santiago Bernabéu. En la tornada dels quarts de final de la Champions League i amb l’eliminatòria igualada, l’àrbitre, Viktor Kassai, va condicionar el matx amb una sèrie de decisions errònies: va perdonar l’expulsió a Casemiro, va expulsar injustament Vidal i va acabar concedint dos gols en fora de joc de Cristiano Ronaldo que van ser determinants per a l’esdevenir del matx.

I Rummenigge, que va arribar a dir aquell dia que els havien “estafat”, va assegurar ahir que no mirarà la final de Cardiff. “Probablement hi hauré d’anar perquè tinc diverses reunions com a president de l’ECA, però la final no la miraré per res del món. No oblido tan ràpid”, va dir en una entrevista al Süddeutsche Zeitung. Preguntat sobre si la decisió té a veure amb aquell partit al coliseu blanc, Rummenigge va asseverar que té aquells dos partits clavats. “Si un repassa tota la pel·lícula, és una cosa que fa molt mal”, va manifestar. En l’anada vam perdonar: “Ens vam avançar i vam fallar un penal que era el 2-0.” En la tornada, l’àrbitre ens va perjudicar: “No s’havia vist una actuació arbitral així en els darrers quaranta anys.” El dirigent, crític, va reiterar que en el partit hi va haver “cinc decisions clau” per part del col·legiat contra el Bayern.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)