1a divisió

Els ulls posats en Griezmann

Ara la direcció esportiva de l’Atlético haurà de fer mans i mànigues per fer front a un llarg estiu en què l’absència de fitxatges obligarà a replantejar la temporada vinent. Així doncs, un cop descartada la possibilitat de reforçar la base de l’actual plantilla, tots els esforços estan centrats a lligar la continuïtat d’Antoine Griezmann. Amb contracte fins al 2021 i una clàusula de 100 milions d’euros, les darreres sortides de to de l’atacant francès –va assegurar fa uns dies que tenia un 60% de possibilitats d’acabar al United i va afirmar poc després que el seu desig seria continuar fent gols com a colchonero– mantenen la incertesa respecte al seu futur. “Estic bé al club, ja he parlat amb l’entrenador i també amb Koke i Godín, però veurem què passa. El meu futur és a les mans del president”, va assegurar en les seves últimes declaracions. La resta de possibles sortides –Lucas Hernández, Torres i Gameiro– ja no es tenen en compte després del veredicte emès pel TAS, i tan sols tenen possibilitats de marxar futbolistes que hagin tingut un paper residual a l’equip. Pel que fa a les incorporacions, l’Atlético es planteja fitxar algun jugador i cedir-lo al seu equip d’origen fins que s’obri la nova finestra de mercat, l’1 de gener.

La via dels cedits

Amb dotze jugadors repartits arreu –tot i que no és oficial, es dona per fet que Theo Hernández marxarà al Madrid–, l’Atlético podrà recórrer als cedits per acabar de conformar la plantilla del curs vinent. Amath Ndiaye, Diogo Jota i Héctor Hernández han tingut un protagonisme destacat amb els seus respectius equips, però Vietto, Kranevitter, Siqueira i Santos Borré han ofert un rendiment inferior a les expectatives. L’altra via que preveuen els colchoneros és el planter. Simeone ha comptat aquest curs amb diversos jugadors del filial, que aquest any ha ascendit a segona B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)