Internacional

Diego Costa, de rebaixes

Futbol internacional. El davanter del Chelsea es posa al mercat després de dir que Antonio Conte no compta amb ell

No havia jugat ni un minut de l’amistós que van disputar Espanya i Colòmbia dimecres a La Nueva Condomina i que va acabar en empat, però Diego Costa no va dubtar a aturar-se a la zona mixta. Tenia una cosa a dir molt important. “Seré molt sincer”, va començar... “L’altre dia vaig rebre un missatge d ’Antonio Conte, que em va dir que no formo part dels seus plans, així que soc jugador del Chelsea perquè tinc contracte, però l’entrenador no em vol allà, i aleshores hauré de sortir tant sí com no”, va seguir el davanter. D’aquesta manera, Diego Costa, el màxim golejador del campió de la Premier League, amb 20 dianes, busca nou equip.

Ja s’havia especulat que el futbolista, que ha mantingut una relació tensa amb el tècnic italià durant tot el curs, podria marxar a la Xina, on tindria una astronòmica oferta, o a l’Atlético, on Diego Pablo Simeone somia recuperar-lo des que va marxar a Londres fa tres anys. De fet en l’últim partit a Stamford Bridge ja es va retirar del camp acomiadant-se de manera exagerada, cosa que també va fer parlar, però que sigui Conte, disputes a part, l’home que li ha mostrat la porta de sortida sí que és sorprenent. “És el millor davanter centre del planeta”, havia expressat durant la campanya el preparador blue, sobre l’hispanobrasiler, que ha jugat 35 partits, tots de titular en la lliga, ha estat peça clau al seu equip i ara el vol fora, segons va revelar Costa. “Deu ser perquè he fet un mal any... M’ha enviat un simple missatge, amb tot el que he fet allà”, va explicar l’artiller resignat, que va etzibar: “Ara el Chelsea, tant sí com no, m’ha de vendre, i en les rebaixes.”

L’Atlético, a escena

Sembla, doncs, que els camins de l’Atlético i de Diego Costa es podrien unir una altra vegada. L’estiu passat el retrobament va estar a prop –el desig del jugador de posar rumb a Madrid va ser el motiu del primer enfrontament amb Conte–, però finalment no es va fer. El davanter mai ha negat la seva estima pel club colchonero: “Seria molt maco tornar”, va manifestar dimecres. Tot i la sanció de la FIFA, que impedeix al club roig-i-blanc fitxar aquest estiu, a la capital estatal se situa l’hispanobrasiler jugant com a local al Wanda Metropolitano a partir de l’1 de gener del 2018. “S’ha de veure, estar quatre mesos sense jugar... Però la gent sap que m’estimo molts els meus companys de l’Atleti, m’encanta viure a Madrid”, va dir Costa.

Griezmann, al capdavant de França

Antoine Griezmann, que ja va confirmar que continuarà a l’Atlético el curs que ve, en què podria compartir terreny de joc amb Diego Costa, és el referent de la selecció francesa, que avui obre foc en la jornada de classificació per al mundial de Rússia. El combinat dirigit per Didier Deschamps visita Suècia en la lluita per la primera posició del grup A. Avui també juga la campiona d’Europa, la Portugal de Cristiano Ronaldo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)