Internacional

L’últim de la temporada

Classificació per al mundial 2018. La selecció espanyola visita Macedònia en el darrer partit del curs amb la necessitat de guanyar per mantenir-se al davant en el frec a frec amb Itàlia

La selecció espanyola juga aquesta nit a Skopje l’últim partit de la temporada. El combinat estatal visita Macedònia, un dels rivals més febles del grup, amb la necessitat de guanyar per tal de mantenir el lideratge davant d’Itàlia –que avui rep Liechtenstein–, amb la qual està empatat a punts però la supera per la diferència de gols. “Ens juguem un mundial”, va assegurar ahir Julen Lopetegui en la roda de premsa. Després del duel d’avui, la roja no torna a jugar fins al 2 de setembre, dia en què es disputarà la primera plaça del grup amb l’azzurra al Bernabéu, fet que incrementa la transcendència del duel a territori macedoni. “Serà un partit exigent, complicat. El rival farà servir les seves armes i ens obligarà a donar la nostra millor versió”, va indicar el tècnic guipuscoà. Lopetegui no variarà l’onze en què ha confiat en les últimes cites oficials: De Gea, Carvajal, Piqué, Ramos, Alba, Busquets, Thiago, Iniesta, Vitolo, Silva i Costa. L’únic dubte és que Isco podria entrar, i en cas de fer-ho seria per Thiago o per Vitolo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)