Internacional

Lideren els migcampistes

Classificació per al mundial. La selecció espanyola, amb cinc jugadors creatius a la sala de màquines, supera el Macedònia i manté la primera posició

MACEDÒNIA 1 ESPANYA 2

MACEDÒNIA:Dimitrievski, Toshevski (Trajkovski, 74’), Shikov, Mojsov (Trichkovski, 85’), Ristevski, Alioski, Spirovski, Stjepanovikj (Elmas, 46’), Ristovski, Pandev i Nestorovski.ESPANYA:De Gea, Carvajal, Piqué, Sergio Ramos, Jordi Alba, Sergio Busquets, Thiago (Koke, 74’), Iniesta (Saúl, 92’), David Silva (Pedro, 69’), Diego Costa i Isco.GOLS:0-1 (15’) David Silva. 0-2 (27’) Diego Costa. 1-2 (66’) Ristovski.ÀRBITRE:Pawel Gil (polonès). Groga als locals Shikov, Mojsov, Ristevski, Pandev i Elmas i als visitants Jordi Alba i David Silva.

La selecció espanyola manté l’avantatge. El conjunt dirigit per Julen Lopetegui va imposar-se (1-2) a Macedònia i, per la diferència de gols, continua al davant d’Itàlia, que tampoc va fallar ahir i va golejar (5-0) a Liechtenstein. El partit que enfrontarà les dues seleccions en la propera jornada, el 2 de setembre al Santiago Bernabéu, s’anticipa transcendental per dilucidar quin equip obté la primera posició del grup que dona accés directe al mundial i quin va a la repesca.

La roja doncs, va demostrar, amb un primer temps sensacional, que torna a ser un conjunt de primeríssima línia. Amb la fórmula de cinc migcampistes amb talent –Sergio Busquets, Iniesta, Thiago, Isco i David Silva– escollida per Lopetegui per fer front a la poblada defensa de Macedònia, el combinat estatal va monopolitzar la pilota, va tocar-la i va agradar-se per marxar al descans 0-2. Iniesta va generar el primer gol, obra de Silva, inventant-se una fantàstica passada de cullera per Jordi Alba que va assistir al canari. El segon va néixer de les botes d’Isco, que després de guanyar línia de fons amb una croqueta al seu rival, va regalar la diana a Diego Costa.

Va perdonar en excés la selecció espanyola, i va poder-ho pagar, ja que un golàs de Ristovski en un contraatac va escurçar distàncies en el segon temps, però finalment, tot i el marcador ajustat, els homes de Lopetegui van saber lligar el matx i els tres punts.

EMPAT A PUNTS

Itàlia va golejar i el 2 de setembre, contra Espanya, s’aclarirà en part qui es classificarà directament
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)