1a divisió

El pla de l’Atlético

1a divisió. El club ‘colchonero’ arriba a un acord de renovació amb Antoine Griezmann fins al 2022, i ja té lligades totes les seves peces bàsiques, davant d’un estiu en què no pot fitxar per la sanció de la FIFA

L’Atlético ha resolt ja un dels principals fronts oberts que tenia després que el TAS confirmés l’1 de juny passat la sanció que va imposar-li la FIFA per haver infringit la normativa sobre traspassos internacionals de menors de 18 anys: la continuïtat d’Antoine Griezmann. I és que amb l’ampliació de contracte del futbolista francès per una temporada més, fins al 30 de juny del 2022, es tanca un serial que va començar tot just acabar-se el curs, fa tres setmanes, quan l’atacant va assegurar que hi havia “sis possibilitats sobre deu” de fitxar pel Manchester United. Aquestes declaracions van encendre totes les alarmes en l’entorn del club colchonero, mentre Grizzi, lluny d’aclarir res, llançava missatges contradictoris els dies posteriors, en què un dia afirmava que podia marxar i l’altre que volia continuar de blanc-i-vermell.

Finalment, la decisió del TAS va acabar desentrellant l’assumpte. “És un moment dur per al club que no pot fitxar, seria un cop brut sortir ara”, va manifestar el jugador, que amb la signatura de l’ampliació de contracte acaba confirmant que jugarà al Wanda Metropolitano la temporada que ve. Griezmann, de 26 anys, va aterrar al conjunt madrileny el 2014 procedent de la Real Sociedad per 30 milions d’euros, i amb la seva renovació l’Atlético lliga el seu referent, aquest estiu en què no podrà incorporar a ningú.

De fet, l’entitat presidida per Enrique Cerezo, s’ha assegurat en les darreres dates la continuïtat d’homes capitals de l’equip. Oblak (2021) i Saúl (2021) van renovar l’any passat, mentre que aquesta campanya ho han fet Ferreira Carrasco (2022) i Koke (2024). D’aquesta manera, excepte Fernando Torres –que acaba el contracte aquest 30 de juny i l’ampliarà properament– i Gabi i Juanfran –que acaben el seu vincle amb el club el 2018– cap dels futbolistes de la plantilla marxarà abans del 2019. Amb el futur dels que ja té a l’equip lligat, ara a les oficines de l’Atlético pensen amb qui reforçar-se, això sí, en el mercat d’hivern.

FERNANDO TORRES

El davanter, que acaba el contracte aquest 30 de juny, serà el següent a signar un nou vincle

AMPLIACIONS

Els blanc-i-vermells s’han assegurat Saúl (2021), Oblak (2021), Carrasco (2022) i Koke (2024)

Diego Costa: “A l’Atlético li tinc molta estima”

Els camins de Diego Costa i l’Atlético semblen condemnats a retrobar-se. El davanter, que no entra en els plans d’Antonio Conte en el Chelsea el curs que ve, va tornar a assegurar que li agradaria molt tornar a vestir la samarreta colchonera: “Tothom sap que l’Atlético és un club al qual tinc molta estima. Independentment que torni o no, el seguiré estimant.” El futbolista hispanobrasiler va anar un pas més enllà i va assumir fins i tot que podria ser cedit fins al gener en cas de tornar al club blanc-i-vermell, que no pot incorporar jugadors aquest estiu. “Fitxar per l’Atlético no significa estar aturat. Podria anar-me’n cedit a un altre equip, al Brasil o a Itàlia, l’important és jugar”, va indicar Diego Costa, que, a més, va descartar la Xina com a possible destinació “perquè haig de pensar en el mundial”, va dir. El jugador és el gran desitjat per Diego Pablo Simeone per reforçar la davantera de l’equip madrileny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)