1a divisió

“A vegades, la millor resposta és estar callat”

1a divisió. Denunciat per la fiscalia, que l’acusa d’haver defraudat presumptament 14,7 milions d’euros, Cristiano Ronaldo es torna a pronunciar després d’assegurar que té “la consciència tranquil·la”

Després de ser denunciat dimarts per la fiscalia, acusat d’haver defraudat presumptament 14,7 milions d’euros entre el 2011 i el 2014, Cristiano Ronaldo va assegurar dimecres que té “la consciència tranquil·la”, i ahir va tornar a manifestar-se públicament. Va ser amb un missatge a les xarxes socials, en què va expressar: “A vegades, la millor resposta és estar callat.” El futbolista del Real Madrid, doncs, a dos dies de l’estrena de la seva selecció, Portugal, en la copa Confederacions que es disputa a Rússia les dues properes setmanes –el combinat lusità juga el seu primer partit diumenge contra Mèxic–, se’n manté al marge, tot i que les reaccions al voltant del seu cas se succeeixen.

El ministre d’Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo, va referir-s’hi: “S’ha de ser prudent també en aquest cas. El que és clar és que tots els espanyols i els portuguesos que resideixen a Espanya, que és el cas de Cristiano Ronaldo, som iguals davant la llei i tots hem de complir amb les nostres obligacions fiscals.” El polític va afegir: “No criminalitzem també una persona perquè hi pugui haver una discrepància en les seves declaracions de la renda, i esperem quin és el final de la història.”

També va parlar sobre l’assumpte el president de l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE), Luis Rubiales: “Sempre estem al costat de la llei, però s’ha de dir d’una manera molt clara que ningú pot ser condemnat ni jutjat sense una condemna ferma.” “Que s’investigui tot el que s’ha d’investigar de qualsevol persona, però s’ha de tenir en compte la presumpció d’innocència”, va indicar Rubiales.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)