Internacional

Rússia s’imposa sense eufòries

Copa Confederacions. El conjunt eslau va superar Nova Zelanda amb gols de Gluixakov i Smolov per posar el peu dret en el torneig i va sumar els punts en el partit ‘a priori’ més senzill

RÚSSIA 2 NOVA ZELANDA 0

RÚSSIA:Akinfeev, Samedov, Dzhikiya, Vasin, Kudriaxov, Zhirkov, Gluixakov, Erokhin (Tarasov, 77’), Golovin, Smolov (Mirantxuk, 90’) i Poloz (Bukharov, 64’).NOVA ZELANDA:Marinovic, Colvey (Patterson, 83’), Bozall, Durante, Smith, Wynne, McGlinchey, Rojas (Smeltz, 71’), Thomas, Barbarouses (Tuiloma, 61’)i Wood.GOLS:1-0 (31’) Boxall en pròpia. 2-0 (69’) Smolov.ÀRBITRE:Wilmar Roldán (colombià). Sense targetes.COMENTARI:partit disputat al Krestovski Stadium de Sant Petersburg, que serà seu de la final.

Grup A

Jornada 1

Rússia - Nova Zelanda

2-0

Portugal - Mèxic

17 h (GOL)

Grup B

Jornada 1

Camerun - Xile

20 h (GOL)

Alemanya - Austràlia

demà, 17 h (GOL)

Rússia es va estrenar amb bon peu en la copa Confederacions, en la qual exerceix d’amfitrió. Sense necessitar una actuació excessivament convincent, l’equip de Stlanislav Txertxesov es va imposar a Nova Zelanda en el partit a priori més senzill del grup A, abans d’enfrontar-se amb Portugal i Mèxic per una plaça en les semifinals. El conjunt eslau, força encallat en el tram inicial, va desembussar el partit en una acció atropellada, en què, després d’un parell de parets, el migcampista de l’Spartak de Moscou Denis Gluixakov va aconseguir salvar la sortida de Marinovic per acabar introduint la pilota dins l’àrea amb l’ajuda del defensa Boxall, que el perseguia.

Força primitiva, sempre apostant pel futbol físic i directe, Nova Zelanda va anar cedint terreny amb el pas dels minuts, a mesura que el desgast físic es feia evident i el punta del Krasnodar Fiodor Smolov, que ha marcat 18 gols en 22 partits de la lliga russa enguany, va aprofitar una centrada de Samedov per assegurar els punts en una estrena sòbria dels russos, complint amb el guió previsible.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)