Internacional

El comiat de l’amfitrió

Copa Confederacions. Rússia és eliminada després de caure contra Mèxic i diu adeu al torneig amb una sola victòria en el caseller. Els mexicans acompanyen Portugal a semifinals

MÈXIC 2 RÚSSIA 1

MÈXIC:Ochoa, Diego Reyes (Luis Reyes, 39’), Araújo, Moreno, Layún, Guardado (Alanís, 70’), Herrera, Jonathan dos Santos, Lozano, Vela (Aquino, 46’) i Chicharito.RÚSSIA:Akinfeev, Kudryashov, Vasin, Dzhikiya, Zhirkov, Samedov, Glushakov, Erokhin (Smolnikov, 70’), Golovin, Smolov (Kanunnikov, 78’) i Bukharov (Poloz, 70’).GOLS:0-1 (25’) Samedov. 1-1 (30’) Araújo. 2-1 (52’) Lozano.ÀRBITRE:Fahad Al Mirdasi (Aràbia Saudita). Groga a Guardado, Alanís, Kudryashov, Vasin, Golovin, i vermella a Zhirkov.COMENTARI:Partit disputat al Kazan Arena de Kazan.

NOVA ZELANDA 0 PORTUGAL 4

NOVA ZELANDA:Marinovic, Boxall, Durante (Smeltz, 74’), Smith, Ingham, Doyle, Thomas, McGlinchey (Tuiloma, 37’), Lewis (Barbarouses, 65’), Rojas i Wood.PORTUGAL:Rui Patricio, Semedo, Pepe, Bruno Alves, Eliseu, Pereira, Moutinho, Bernardo Silva (Pizzi, 46’), Quaresma (Gelson, 84’), André Silva i Cristiano Ronaldo (Nani, 67’).GOLS:0-1 (33’) Cristiano Ronaldo, de penal. 0-2 (37’) Bernardo Silva. 0-3 (80’) André Silva. 0-4 (91’) Nani.ÀRBITRE:Mark Geiger (Estats Units). Groga a Lewis, Ingham, Pepe i Semedo.COMENTARI:Partit disputat a l’estadi Krestovski de Sant Petersburg.

Grup A

Jornada 3

Mèxic - Rússia

2-1

Nova Zelanda - Portugal

0-4

Equip PT PJ PG PE PP GF GC

Portugal 7
3 2 1 0 7 2

Mèxic 7
3 2 1 0 6 4

Rússia 3
3 0 1 2 3 3

Nova Zelanda 0
3 0 0 3 1 8

Grup B

Jornada 3

Alemanya - Camerun

17 h (Gol)

Xile- Austràlia

17 h (Gol)

Equip PT PJ PG PE PP GF GC

Xile 4
2 1 1 0 3 1

Alemanya 4
2 1 1 0 4 3

Austràlia 1
2 0 1 1 3 4

Camerun 1
2 0 1 1 1 3

A Rússia se li presentava aquesta copa Confederacions com un test previ al mundial que organitzarà el curs que ve, i el combinat dirigit per Stanislav Txertxesov no l’ha superat. L’amfitriona va ser eliminada per Mèxic (2-1) i s’acomiada del torneig havent ofert una imatge poc estimulant i havent aconseguit només una victòria, contra la feble Nova Zelanda en el partit inaugural. Ahir a Kazan els russos havien d’imposar-se als mexicans per ser a semifinals, però, tot i començar al davant mitjançant un gol de Samedov, els van acabar remuntant el partit. El seu porter, Akinfeev, no va estar fi: primer, en la diana de l’empat mexicà, obra d’Araujo, va dubtar en la sortida i va permetre la rematada de cap del futbolista del tri. I sobretot va fallar en la segona, en què va cometre una errada garrafal a l’hora de refusar una pilota llarga cap a la seva porteria, va arribar tard i el mexicà Lozano, més ràpid, se li va avançar i va marcar. L’expulsió de Zhirkov, amb vermella directa per un cop de colze quan quedaven més de vint minuts, va deixar encara amb menys arguments els russos, que no van ser capaços d’oferir cap mena de resposta.

Els lusitans, primers

Portugal serà la selecció del grup A que acompanyarà Mèxic a les semifinals, que es disputaran dimecres i dijous. Amb gols de Cristiano Ronaldo, de penal – va ser designat per tercera vegada MVP–, Bernardo Silva, André Silva i Nani, l’equip lusità va golejar (0-4) Nova Zelanda i va certificar la classificació com a primer. En el duel en què els de Fernando Santos buscaran la final, no hi serà Pepe, sancionat per acumulació de targetes. Avui es decideixen els semifinalistes del grup B.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)