Internacional

Nou efecte dominó

Mercat. Hi ha molts equips importants que busquen reforçar-se amb un 9, diversos especialistes de la demarcació també busquen nou destí i un moviment podria desembocar en la resta de fitxatges

Res es valora més en el món del futbol que el gol, i aquest estiu són diversos els equips importants d’Europa els que volen fitxar un davanter centre. Clubs com l’Atlético, el Manchester United i l’Arsenal necessiten incorporar un 9 de garanties per donar una volta de cargol a les seves plantilles i per impulsar-les a fer un salt de qualitat, i això és el que ara els ocupa.

L’Atlético, tot i no poder fitxar per la sanció de la FIFA, és el club al qual més davanters se li han vinculat. És un secret de domini públic, però, que l’objectiu número u dels colchoneros és Diego Costa. L’atacant hispanobrasiler, en el mercat després que l’entrenador Antonio Conte li comuniqués que no compta amb ell, també veu amb bons ulls tornar a vestir de blanc-i-vermell, però el fet d’estar-se sense jugar fins al gener en any de mundial, el fa dubtar. El seu relleu a la punta de llança del Chelsea podria ser Romelu Lukaku, que ja ha assegurat que continuar a l’Everton “no és una opció” i que vol estar en un equip “que jugui la Champions League i pugui guanyar títols a Anglaterra”.

A part de Diego Costa, un altre jugador a qui s’ha situat en l’òrbita de l’Atlético és Alexandre Lacazette, de l’Olympique de Lió, que precisament està de vacances amb Antoine Griezmann als Estats Units. De fet, el president del club del Roine, Jean-Michel Aulas, va confirmar ahir en una entrevista a L’Équipe una oferta del conjunt madrileny pel golejador francès. “Tothom sap que l’Atlético ha ofert 53 milions d’euros, més 12 de bonificació, és a dir 65 milions”, va assegurar el dirigent. “No tinc cap intenció de traspassar Lacazette ràpidament, perquè sempre hi ha el desig de l’Atlético d’adquirir-lo l’1 de gener, però també escolto el que diu el jugador”, va expressar Aulas, que va afegir que els dirigents de l’Arsenal, que també estarien interessats en el davanter “estan assabentats” de l’oferta de l’entitat colchonera. El president del Lió, a més, també va revelar que ha parlat amb Olivier Giroud, amb qui hi ha hagut “un apropament” i que l’ariet, que no ha tingut un gran protagonisme aquest curs a l’Arsenal es vol “prendre el seu temps”.

També amb el Mònaco s’ha relacionat el davanter dels gunners. I és que el conjunt monegasc es podria quedar sense un dels seus atacants, Kylian Mbappé, pretès pel Real Madrid. El club dirigit per Florentino Pérez que farà caixa amb les vendes d’Álvaro Morata, a qui s’entreveu al Manchester United, i de James Rodríguez, intentarà segons indiquen a Madrid el fitxatge del prometedor futbolista de 18 anys. Atès tot això, i d’acord amb el que va publicar el Journal du Dimanche, el Mònaco vol apujar el sou a Mbappé i ja li hauria presentat una astronòmica oferta de renovació per intentar retenir-lo més temps.

CONTACTES

El dirigent del club lionès també va confirmar que han parlat amb Giroud

KYLIAN MBAPPÉ

Des de França, asseguren que el Mònaco li ha fet una gran proposta de renovació

65 MILIONS D’EUROS

El president de l’Olympique de Lió va revelar una oferta de l’Atlético per Lacazzette
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)