1a divisió

Reobert el cas de la mort de Jimmy

Violència en el futbol. L’Audiència Provincial de Madrid ha revocat l’arxiu de la causa que investiga la mort del seguidor del Deportivo als afores del Calderón el novembre del 2014

Dos anys i mig després de la mort de Francisco Javier Romero Taboada, Jimmy, en una batussa protagonitzada pel Frente Atlético i els Riazor Blues als voltants del Vicente Calderón abans de l’inici del partit entre l’Atlético i el Deportivo, encara no se n’han trobat els culpables. De fet, el desembre del 2016 el cas va ser arxivat, però ahir l’Audiència Provincial de Madrid va revocar l’arxiu de la causa que investiga la mort de Jimmy i va demanar al jutge que practiqui noves diligències de proves. En un auto, amb data del 29 de juny, segons va informar Efe, la secció sisena de l’audiència de Madrid “deixa sense efecte” l’auto del 14 de desembre del 2016 de sobreseïment provisional i arxiu de les actuacions de la peça separada denominada “homicidi i lesions” per la investigació de la mort de l’aficionat del Dépor i de les lesions patides per un altre aficionat. En el seu dia, el jutge va prendre la decisió argumentant que “resulta impossible” identificar els autors materials del crim en vista de la “falta de testimonis presencials” i a causa de la “mala qualitat del vídeo aportat per un testimoni”, i també perquè tampoc resulta creïble la versió oferta pel testimoni protegit G303.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)