1a divisió

espanyol

mercat

L’Espanyol no llança la tovallola per Diego Reyes

Mercat. El club fa palès en un comunicat que, tot i caducar l’opció preferent de compra del central mexicà, continuarà negociant amb el Porto per quedar-se en propietat l’internacional

Diego Reyes és un dels objectius de l’Espanyol en el mercat d’aquest estiu. Quique Sánchez Flores el considera clau per fer evolucionar el seu projecte de cara a la propera temporada. El tècnic ja va deixar instruccions per lligar la continuïtat de l’internacional. Fins i tot, el preparador donava pràcticament per feta la seva continuïtat però la inflexibilitat del Porto en rebaixar les pretensions econòmiques han impossibilitat arribar a un acord abans del 30 de juny. El club blanc-i-blau tenia una opció de compra fins aquesta data tot i que l’agent del futbolista deia que aquesta havia caducat un mes abans, el 31 de maig. En qualsevol cas, ara el comptador es posa a zero i els periquitos hauran de tornar a negociar amb el conjunt portuguès per quedar-se en propietat el mexicà, per qui altres equips també s’han interessat. De moment, el club va deixar clar en un comunicat públic al lloc web que de cap manera no llança la tovallola per aconseguir els serveis del mexicà. “En aquests moments i atenent sempre a la viabilitat de les operacions i a l’evolució del mercat, el club manté la ferma voluntat i continua treballant en la possibilitat d’incorporar de forma definitiva Diego Reyes, cedit la passada campanya pel Porto”, assenyalava en la nota.

El més positiu per al conjunt català és que compta amb la disposició del futbolista. Diego Reyes vol quedar-se a l’Espanyol. El mexicà ha trobat a Cornellà l’estabilitat que buscava des de fa temps. La darrera temporada s’ha convertit en un futbolista essencial per Sánchez Flores i ha estat un dels homes fixos en l’eix de la defensa. El tècnic no vol fer gaires experiments a la defensa i el mexicà ja té interioritzat el sistema de joc del madrileny. Perdre’l seria fer un pas enrere i més en una zona del camp on l’Espanyol té mancança d’efectius ara mateix. Perdre’l obligaria a redoblar esforços per incorporar dos centrals. A més, Diego Reyes ha trobat un hàbitat ideal a l’Espanyol per seguir creixent i convertir-se en un futbolista més complet. Tot això es veu afavorit pel projecte d’expansió que està preparant el club des de la temporada passada i que ha de passar per fer el salt a Europa.

PRIORITAT

El central és una petició expressa de Quique Sánchez Flores, que el considera clau

COMPTADOR A ZERO

El ventall de pretendents s’ha ampliat i els blanc-i-blaus han de ser més decidits

VOLUNTAT

Vol continuar a l’Espanyol, on té la confiança del tècnic i un projecte per seguir creixent

El full de ruta: lligar els puntals del curs anterior

L’Espanyol no ha presentat cap cara nova en aquest mercat d’estiu. Fins ara el club s’ha dedicat a seguir un full de ruta clar: lligar els puntals del curs anterior. Així van arribar les compres de Diego López i Pablo Piatti. El porter gallec va jugar cedit pel Milan però el club va aconseguir els seus serveis fins al 2019. El mateix va passar amb l’atacant, per qui es van pagar 1,3 milions al València. D’altra banda, els blanc-i-blaus també van desembutxacar 3,5 milions per completar la compra dels drets de Léo Baptistão a l’Atlético. Ara l’objectiu és lligar Diego Reyes per tancar el cercle. L’Espanyol tenia una opció de compra per set milions, però a Cornellà van negociar perquè no volien pagar aquesta quantitat pel 70 per cent dels drets d’un futbolista que acaba contracte amb el Porto el 2018.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)