1a divisió

El primer dia de Manolo Márquez

1a divisió. El barceloní va ser presentat com a entrenador del Las Palmas, amb el qual fa front al repte de dirigir a la màxima categoria

Manolo Márquez ha fet realitat el seu somni d’entrenar a primera divisió. El d’ahir, va ser el primer dia de la seva nova vida, sent presentat com el nou tècnic del Las Palmas. “La meva il·lusió és màxima”, va manifestar el preparador barceloní en l’acte en què va estar acompanyat del director esportiu Toni Cruz, i de Juan Carlos Valerón i Paquito Ortíz, que seran ajudants seus. “L’equip ha de tenir un futbol vistós, però l’important sempre és guanyar. Tots som ambiciosos i l’objectiu és consolidar-nos a primera, i a partir d’aquí ja veurem”, va indicar Márquez.

El nomenament de l’entrenador, que va ser dilluns al matí, va arribar per sorpresa després que es donés per fet que l’escollit era Roberto De Zerbi. Toni Cruz va explicar que l’italià era la primera opció però que “va haver-hi aspectes durant la darrera setmana que ens van fer pensar que al final no era l’idoni”. “Manolo Márquez va ser finalista i estàvem segurs que seria entrenador, però no sabíem quan. I aquest dia és avui”, va asseverar el director esportiu. Més tard, el president del club canari, Miguel Ángel Ramírez va reforçar la decisió del club d’apostar pel català a la banqueta: “Després del desencís amb De Zerbi, tots vam tenir clara l’aposta per Manolo Márquez. Coneix perfectament la casa”. El dirigent va lloar la feina de l’entrenador, que en el seu primer curs ha pujat el filial de tercera a segona B “havent batut tots els rècords”.

Podria dirigir Vitolo fins al gener

Un dels jugadors que podria dirigir Márquez al Las Palmas és Vitolo, ara mateix a les files del Sevilla. L’Atlético, que sancionat no pot inscriure jugadors fins al mes de gener, hi està interessat i el director esportiu del club canari, Toni Cruz, va reconèixer la possibilitat: “El president ha arribat a un acord perquè si Vitolo fitxa per l’Atlético estarà al Las Palmas fins al gener”. En canvi qui està a punt de deixar l’equip és Roque Mesa, rumb al Swansea.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)