Internacional

Rumb cap a Austràlia

Futbol internacional. Oriol Riera s’acomiada de la lliga i s’incorpora al Western Sydney Wanderers. “Començo aquesta aventura amb molta il·lusió i ambició”, assegura l’ariet osonenc

Oriol Riera (Vic, 1986) seguirà marcant gols a Austràlia. Després d’un any duríssim a l’Osasuna en què l’equip va perdre la categoria, el davanter osonenc es va desvincular del Deportivo, equip a què pertanyia, i es va fixar un nou repte en la seva carrera: jugar en un altre continent, gairebé a les antípodes, al Western Sydney Wanderers. “Començo una nova aventura amb molta il·lusió i amb l’ambició d’aconseguir coses”, va assegurar el futbolista en les xarxes socials.

El davanter, doncs, posa fi a un cicle de quatre temporades en la lliga –amb un parèntesi de 5 mesos al Wigan anglès–, en què va aterrar el 2013, amb 27 anys. Després de tota una vida lluitant pels camps de segona A, a Riera, que va créixer al planter del Barça, on va coincidir amb Leo Messi, li va arribar l’oportunitat de trepitjar l’elit, amb l’Osasuna. Al Sadar va deixar empremta amb tretze gols en el seu any a primera i hi va acabar tornant després d’un any i mig al Dépor. Ara s’acomiada i posa rumb a Austràlia, on ha signat per dos cursos i on estan “entusiasmats” amb la seva arribada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)