Internacional

Un nou escenari

Premier League. Segons indiquen a Anglaterra, el Manchester United arriba a un acord amb l’Everton per aconseguir els serveis de Lukaku i s’avança al Chelsea, el destí que es donava per fet per al davanter

Canvi de panorama en el mercat de fitxatges de la Premier League. Segons van indicar diversos mitjans anglesos, el Manchester United ha arribat a un acord amb l’Everton pel fitxatge de Romelu Lukaku, pel qual pagarà 75 milions de lliures, uns 85 milions d’euros. El davanter belga, que ja va refusar una astronòmica oferta de renovació del club toffee al març i que posteriorment va assegurar que continuar al club de Merseyside “no és una opció”, tornaria així a posar-se a les ordres de José Mourinho, que ja el va dirigir al Chelsea la temporada 2013/14. Aquella relació, però, no va ser gaire llarga ja que davant del poc protagonisme que tenia, el davanter, aleshores amb 20 anys, va optar per posar el rumb cap a l’Everton. A Goodison Park ha demostrat que és un davanter de garanties i els 25 gols d’aquesta lliga l’han acabat de consolidar.

Tot indicava, però, que aquest estiu Lukaku tornaria a Londres per vestir la samarreta del Chelsea i que aquest traspàs faria canviar de plans el club blue, que busca un relleu per a Diego Costa, amb qui el tècnic Antonio Conte no compta. També obre un interrogant al voltant del davanter del Real Madrid Álvaro Morata. Des de Madrid i també des d’Anglaterra, s’ha anat anunciant en els darrers dies que les negociacions per a la incorporació del futbolista madrileny al Manchester United estarien molt avançades, però si finalment els red devils acaben fitxant Lukaku, Morata deixarà d’interessar. S’obre ara un nou escenari.

ÁLVARO MORATA

L’arribada de l’ariet belga complicaria el fitxatge del madrileny

LA DADA

85
milions d’euros
pagaria el Manchester United a l’Everton pel fitxatge del davanter
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)