1a divisió

El Madrid comença a rodar

1a divisió. El conjunt blanc, que ahir va presentar el lateral francès Theo Hernández, enceta una pretemporada dura i exigent amb energies renovades i disposat a superar els èxits del curs anterior

S’han acabat les vacances per al Real Madrid. Completada la millor temporada del club amb la consecució de quatre títols, el conjunt de Zinedine Zidane comença a caminar de nou disposat a donar continuïtat al cicle victoriós instaurat des de l’arribada del tècnic francès ara fa un any i mig. Un èxit esportiu sense pal·liatius que, no obstant això, obligarà els blancs a afrontar la pretemporada més dura i exigent que es recorda en un curs en què disputarà un total de sis competicions per primer cop en la seva història. “El gran motor del Madrid és que aquí no hi ha espai per a l’autocomplaença. El nivell d’exigència d’aquest club ens porta a treballar i innovar de forma permanent per tal de continuar sent líders”, remarcava recentment Florentino Pérez. Acostumat a ser el rei del mercat de fitxatges pagats amb xifres astronòmiques, la solidesa del bloc actual ha fet que, de moment, el Madrid torni a viure un estiu plàcid per segon any consecutiu pel que fa a la incorporació de cares noves.

A banda dels futbolistes cedits que el club ha recuperat aquest estiu, com és el cas de Vallejo, Llorente i Mayoral, el Madrid tot just va presentar ahir Theo Hernández, el seu primer fitxatge en aquest mercat d’estiu. “Vinc a aprendre dels millors futbolistes del món i a guanyar molts títols. Hi havia diversos equips que em volien, però la millor opció era venir al Madrid per seguir creixent”, va declarar el jove lateral francès, que va negar que hagués rebut pressions per evitar aterrar al club blanc, que l’ha fitxat sis temporades pagant prèviament 30 milions d’euros a l’Atlético.

Deures pendents

Amb Theo presentat i Ceballos a un pas de signar, el primer equip va tornar a la feina a Valdebebas amb les habituals revisions mèdiques en el retorn de les vacances. A l’espera que s’incorporin els internacionals espanyols que van disputar l’Europeu sub-21, a més de Ronaldo, present a la copa Confederacions, Zidane disposa en aquests moments de 27 futbolistes a la plantilla, que avui posa el rumb cap als Estats Units per començar una gira de poc més de tres setmanes abans d’obrir el curs amb la disputa de la supercopa d’Europa (8 d’agost) i la d’Espanya (11 i 14 d’agost).

Una expedició en què, si no hi ha un canvi d’última hora, hi haurà James Rodríguez i Álvaro Morata, pendents encara de resoldre el seu futur. Amb un paper testimonial el curs anterior, l’arribada de Ceballos deixa el colombià sense lloc en el mig del camp madridista. Un cas diferent del de l’atacant madrileny; Zidane veuria amb bons ulls la continuïtat del jugador tot i la seva voluntat de buscar una sortida.

LES FRASES

Hi havia diversos equips que em volien fitxar, però la millor opció era venir al Real Madrid per tal de poder seguir creixent

LA DADA

Vinc a aprendre dels millors futbolistes del món i a guanyar molts títols
Theo Hernández
jugador del real madrid
1
fitxatge,
a banda del retorn dels cedits, ha fet el Madrid en aquest mercat de fitxatges
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)