1a divisió

Una nova oportunitat

1a divisió. James Rodríguez marxa per la porta del darrere del Madrid per posar rumb com a cedit durant dos anys al Bayern de Munic d’Ancelotti, home de confiança per al migcampista colombià

James marxa per la porta del darrere. Preludi d’un adeu cantat des que va acomiadar-se del Bernabéu en la penúltima jornada de lliga, la seva sortida del Madrid s’havia convertit en una prioritat evident per al futbolista colombià, que marxa cedit al Bayern fins al 2019. L’entitat bavaresa, que abonarà 5 milions d’euros per cadascuna de les dues temporades, es reserva una opció de compra que voreja els 35 milions. Així, si el Bayern acabés executant aquesta clàusula, el Madrid podria arribar a ingressar uns 45 milions per un hipotètic traspàs de James, poc més de la meitat (80 milions) del que va costar el 2014. “Estem encantats d’haver pogut completar aquest fitxatge. Signar James era el major desig del nostre entrenador, Carlo Ancelotti, després del seu reeixit treball a Madrid”, va declarar el president del Bayern, Karl-Heinz Rummenigge.

D’aquesta manera, James es retrobarà dos cursos després amb el preparador italià, home cabdal per a ell i qui millor va saber entendre les seves necessitats en el seu primer any a Madrid. Una confiança a la qual va respondre exhibint les seves millors xifres vestint la samarreta madridista: 17 gols –registre més alt de la seva carrera– i 18 assistències en 46 partits disputats. Coincidint amb la marxa de Carletto, les prestacions i el rendiment de James viurien un retrocés notori el següent curs –8 gols i 10 assistències en 32 compromisos–, passant a tenir un protagonisme secundari per a Rafa Benítez, primer, i posteriorment també amb l’arribada de Zidane. Inoportunes lesions, unit a l’immobilisme inicial de la BBC i posteriorment la irrupció d’homes com Isco, Asensio i Lucas Vázquez van acabar d’augmentar el descontentament de James, que tot i signar uns bons números –11 gols i 13 assistències en 33 partits disputats (1.823’)– no va gaudir de la regularitat esperada. Bandejat en les rotacions del tècnic francès, James va ser el divuitè futbolista en minuts de la plantilla en la lliga, tan sols davant de dos futbolistes com Coentrão i Mariano.

Lloances a Munic

“James és un jugador molt versàtil. És un golejador en si mateix, que assegura una bona quantitat de gols. No hi ha dubte que aquest reforç augmentarà encara més la qualitat del nostre equip”, es vantava Rummenige respecte del colombià, que ahir mateix ja va posar rumb a Alemanya per posar-se a les ordres d’Ancelotti, l’home que pot fer possible el renaixement futbolístic de James.

LES FRASES

No hi ha dubte que aquest reforç augmentarà encara més la qualitat del nostre equip
Karl-Heinz Rummenigge
president del bayern munic

LA DADA

2
Futbolistes
van disputar menys minuts que James el curs passat al Real Madrid: Fabio Coentrão i Mariano
Només m’embarga la gratitud per tots els bons moments viscuts, han estat tres anys meravellosos
James Rodríguez
jugador del bayern munic

Burgui també marxa i posa rumb a l’Alavés

La sortida de James no va ser l’única que es va produir durant el dia d’ahir al Real Madrid. Cedit els dos darrers cursos a l’Espanyol i l’Sporting, el conjunt blanc va oficialitzar també el traspàs de Burgui a l’Alavés per a les pròximes quatre temporades, tot i que el Madrid es reserva una clàusula de recompra durant les dues primeres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)