Internacional

Espanya s’ofega i Anglaterra la sentencia

Eurocopa. Les jugadores de Jorge Vilda hauran de derrotar Escòcia, ja fora, en l’última jornada amb un ull posat en el Portugal-Anglaterra

anglaterra 2 espanya 0

ANGLATERRA:Bardsley, Bronze, Houghton, Bright, Stokes, Moore, Scott, Moore, Kitby (Christiansen, 69’), Nobbs, White (Duggan, 79’) i Taylor (Potter, 89’).ESPANYA:Sandra Paños, Marta Torrejón, Andrea Pereira, Irene Hernández, Sílvia Meseguer, Marta Corredera, Leila Ouahabi (Bárbara Latorre, 89’), Alexia Putellas, Vicky Losada (Olga García, 73’), Amanda (Virginia Torrecilla, 89’) i Jennifer Hermoso.GOLS:1-0 (2’) Kirby. 2-0 (85’) Potter.ÀRBITRE:Carina Susanna Viturano (italiana). Targetes grogues per a Andrea Pereira i Irene Hernández.

Era el partit “més complicat” que mai havien afrontat, tal com l’havia definit el seleccionador Jorge Vilda, i Espanya no el va poder saldar amb victòria contra una Anglaterra que es va avançar aviat, aprofitant una desatenció defensiva mitjançant Kirby, i va gestionar el seu avantatge defensant amb ordre, ofegant el domini d’Espanya i sentenciant en el tram final, quan Taylor va salvar amb eficàcia la sortida de Sandra Paños.

Així, la selecció espanyola es jugarà l’accés a quarts contra Escòcia, ja eliminada, i pendent del que passi en el xoc entre Portugal i Anglaterra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)