Internacional

Una derrota que no fa mal

Eurocopa. La selecció espanyola perd contra Escòcia (1-0), però serà als quarts de final pel triomf d’Anglaterra contra Portugal (2-1)

escòcia 1 espanya 0

ESCÒCIA:Gemma Fay, Franckie Brown, Ifeoma Dieke, Rachel Corsie, Chloe Arthur, Leanne Crichton, Lisa Evans, Joanne Love (Fiona Brown, 73’), Caroline Weir, Erin Cuthbert i Leanne Ross (Lana Clelland, 46’).ESPANYA:Sandra Paños, Marta Torrejón, Andrea Pereira, Irene Hernández, Leila Ouahabi (Marta Corredera, 56’), Sílvia Meseguer, Vicky Losada, Amanda Sampedro, María Caldentey (Bárbara Latorre, 79’), Alexia Putellas i Jennifer Hermoso (Mari Paz, 46’).GOLS:1-0 (42’) Weir.ÀRBITRE:Jana Adámková (txeca). Grogues a Fay, Franckie Brown i Leila.

La selecció espanyola es va endur un ensurt d’altura, però va acabar somrient i podrà disputar els quarts de final de l’Eurocopa d’Holanda, en què es jugarà una plaça amb Àustria per ser entre les quatre millors seleccions del continent. Espanya no va poder superar Escòcia, víctima d’un gol de Caroline Weir, que va aprofitar una sortida en fals de Sandra Paños per fer avançar el conjunt britànic.

Tot i l’assetjament de l’equip de Jorge Vilda en la segona meitat, amb una Escòcia força replegada, el conjunt estatal no va poder capgirar el resultat i va quedar a mercè de l’Anglaterra-Portugal, en què el triomf de les angleses li va donar l’accés als quarts de final.

Holanda-Suècia, Anglaterra-França, Alemanya-Dinamarca i Àustria-Espanya seran els enfrontaments dels quarts de final.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)