Internacional

Dani Alves agafa les regnes

Supercopa francesa. El lateral brasiler va donar el primer títol de la temporada al París Saint-Germain amb un golàs de falta i una assistència a Rabiot per culminar la remuntada (2-1)

Dani Alves no deixa indiferent. Mai. I en només un partit defensant la samarreta del París Saint-Germain, el brasiler ja ha contagiat la seva sana anarquia a un conjunt parisenc que es va quedar el primer títol de la temporada remuntant en la supercopa francesa contra un Mònaco que tot i les pèrdues en el mercat –Bakayoko, Bernardo Silva i Méndy–, manté un nivell competitiu molt interessant.

Mantenint el 4-4-2 que va enamorar Europa la temporada passada i una tònica molt similar, amb atacs verticals i punyents, aprofitant l’explosivitat de Sidibé, l’arribada de Fabinho i la desinvoltura d’un Kylian Mbappé que va deixar detalls del seu potencial, el Mònaco va demostrar al PSG que tot i les dificultats per retenir les seves figures en el mercat segueix sent un equip calibrat, ben reforçat amb el fantàstic Youri Tielemans i amb marge de millora. Promet guerra el conjunt del Principat i fins i tot es va avançar en el marcador davant les atapeïdes tribunes del Grand Stade de Tànger, al Marroc. Sidibé, ahir jugant davant de la defensa, omplint la pèrdua de Bernardo Silva, va aprofitar una pilota a l’espai de Tielemans per salvar la sortida d’Aréola amb una definició suau.

Però tot i l’adversitat i del fet d’haver de jugar contra un equip molt seriós, el PSG va trobar en Alves una taula de salvació, un jugador capaç d’assumir galons i de rebel·lar-se. “Estava cansat, però no m’agrada perdre. Mai”, va exclamar després del partit el brasiler, que amb un xut de falta sensacional va aconseguir l’empat i tot seguit arribant fins a la línia de fons, en una acció molt seva, va posar una pilota al cor de l’àrea perquè Rabiot, venint des del darrere, culminés el sorpasso parisenc per assegurar-se la supercopa francesa. El Mònaco, que ho va intentar fins al final, va reclamar un penal al final, però no va poder foradar la porteria d’Aréola una segona vegada.

POSICIÓ

L’exblaugrana va estrenar-se com a extrem, en un 4-3-3 davant de Meunier

BONA IMATGE

Tot i les pèrdues en el mercat, el Mònaco va demostrar que pot ser competitiu

Al-Khelaïfi pagarà més de deu milions per Foyth

El PSG tancarà en les pròximes hores la incorporació del jove lateral dret de l’Estudiantes de la Plata Juan Foyth, tal com va reconèixer ahir el president pincharrata, Juan Sebastián Verón. “Tenim un acord; pagaran més de 10 milions d’euros”, va explicar l’exjugador. Nascut l’any 1998 i format a les categories inferiors del club, Foyth és internacional sub-20 amb la selecció argentina si bé només ha disputat set partits de lliga amb el primer equip del conjunt de La Plata. D’aquesta manera, el PSG continua buscant joves de bona progressió com ja va fer fa uns mesos incorporant el mitjapunta del Rosario Central Giovanni Lo Celso, que malgrat que ha tingut poca continuïtat en la mitja temporada a París, és un dels grans projectes del país sud-americà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)