Internacional

Matic, el proper ‘red devil’

Premier League. El migcampista serbi, a qui el Juventus també volia incorporar, és a punt d’enrolar-se a les files del Manchester United, on es retrobarà amb José Mourinho

Nemanja Matic (Šabac, Sèrbia, 1988) es convertirà en les pròximes hores en la tercera incorporació del Manchester United 2017/18. Després de Victor Lindelöf (Benfica, per 35 milions d’euros) i Romelo Lukaku (Everton, per 84,7) el migcampista aterrarà a Old Trafford per blindar el mig del camp dels red devils a canvi d’uns 55 milions d’euros, segons avançava ahir la BBC. Així, Matic es retrobarà a Manchester amb José Mourinho, l’entrenador que el va fitxar per al Chelsea l’hivern del 2014 i el va convertir en un dels millors migcampistes de la Premier.

Fellaini podria caure

Amb l’arribada de Matic, el United acumula ja diversos jugadors en la parcel·la central –Carrick, Pogba, Herrera, Fellaini–, fet que podria incentivar el club mancunian a obrir la porta de sortida i seria Fellaini el més ben situat. El Galatasaray està interessat a incorporar l’internacional belga, que mai ha acabat de ser indiscutible a Old Trafford i, ara amb Matic al sac, Mou el podria deixar sortir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)