1a divisió

Els Villar paguen la fiança

Crisi a la FEF. Ángel María i el seu fill Gorka executen el pagament de 300.000 i 150.000 euros, respectivament, per abandonar la presó de Soto del Real; Juan Padrón també s’allibera

Dit i fet. Tant bon punt el jutge ha posat un preu a la seva llibertat, el president de la Federació Espanyola de Futbol (FEF), Ángel María Villar, el seu fill Gorka i el responsable econòmic de la federació, Juan Padrón, van pagar la fiança i van abandonar la presó de Soto del Real, on han estat internats des del 20 de juliol acusats d’una trama de corrupció a la FEF.

En el cas de Villar i de Padrón, el jutge Santiago Pedraz havia imposat durant la jornada de dilluns una fiança de 300.000 euros, mentre que en el cas de Gorka Villar, de 150.000 euros. Tal com havia passat anteriorment amb el president de la federació tinerfenya, Ramón Hernández, que va pagar els 100.000 euros de fiança tant bon punt va entrar a la presó, els tres dirigents van fer ús de la clàusula per abandonar el centre penitenciari.

“Vull donar les gràcies a tots els que han cregut i segueixen creient en nosaltres i també a tota la gent del modul 1, espero que tinguin sort en els seus judicis i poder veure’ls al carrer”, va proclamar Vilar a la sortida del penal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)