Internacional

L’Ajax en queda fora

Champions League. L’equip holandès cau a mans del Niça i encadena la seva tercera campanya sense disputar la lliga de campions

Quan faltaven deu minuts, l’Ajax va veure com Marcel, després d’una fantàstica assistència d’esperó de Seri, empatava el partit per al Niça i l’eliminava per tercer any consecutiu de la Champions. Després de l’empat (1-1) en l’anada, l’equip dirigit per Marcel Keizer va haver de sobreposar-se a l’inicial gol francès de Souquet, i amb dianes de Van de Beck i Davinson Sánchez va capgirar el resultat d’un partit que va acabar amb un empat (2-2) que va deixar fora els holandesos. Els de la Costa Blava, doncs, avancen al play-off, l’últim escull per a la fase de grups.

Torn per a l’Athletic

D’altra banda, l’Athletic es juga avui (20.45 h/beIN LaLiga) el seu futur europeu, en l’Europa League, a San Mamés contra el Dinamo de Bucarest després l’empat (1-1) del partit d’anada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)