1a divisió

Gabriel, al València

1a divisió. El conjunt valencianista pagarà 11 milions per incorporar el central brasiler, que torna a la lliga després d’haver estat en el Vila-real

El València va anunciar un acord amb l’Arsenal perquè Gabriel Paulista (São Paulo, Brasil, 1990) es converteixi en nou reforç valencianista i apuntali una línia defensiva que en les pròximes hores podria veure com surt Ezequiel Garay, per qui la Juve mostra un viu interès.

El conjunt del Túria pagarà 11 milions d’euros pel central brasiler, que va disputar 17 partits en la passada Premier i que havia perdut molt de protagonisme en els gunners. Ara torna a la costa mediterrània després d’haver estat en el Vila-real, la que va ser la seva porta d’entrada al futbol europeu.

Gabriel és la tercera cara nova des de començament d’estiu per al València després de les arribades de Nemanja Maksimovic (Astana) i de Neto (Juventus) i d’haver executat la compra definitiva de Simone Zaza (Juventus) i Fabián Orellana (Celta).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)