Internacional

De quatre en quatre

Premier League. El Manchester United torna a golejar, aquesta vegada contra el Swansea (0-4), i confirma la seva bona arrencada en el campionat

José Mourinho tenia al cap el Manchester United que volia. O com a mínim, cremades dues jornades de la Premier, fa aquesta impressió. El portuguès, amb el títol de lliga entre cella i cella després d’alguns anys de deriva dels red devils, ha encaixat peces amb rapidesa. Tan bon punt ha aterrat Nemanja Matic a Manchester, l’ha convertit en bastió del seu equip, en l’escut protector de Paul Pogba i l’entrada de Juan Manuel Mata ha aportar la quota de joc sempre necessària per a un equip obligat a ser protagonista. Sorprèn la caiguda a la banqueta d’Ander Herrera, però els resultats són inqüestionables: 4-0 el primer dia contra el West Ham i 0-4 ahir al Liberty Stadium. El rival, un Swansea que va resistir bé, que va donar un primer ensurt amb una centrada de Jordan Ayew que va llepar el travesser, però que va acabar cedint a la superioritat del conjunt mancunian.

Eric Bailly, aprofitant un rebot, una pilota que feia equilibris sobre la línia de gol, va marcar el seu primer gol com a red devil per desembussar una primera part en què Pogba va ensenyar la seva cara B, primer amb una entrada deslleial sobre Carroll que li va comportar l’amonestació i després, flirtejant amb la segona en alguna altra acció a destemps.

Però no va arribar la sang al riu. El francès es va asserenar i el Manchester United va acabar liquidant el conjunt gal·lès en el tram final. Lukaku –3 gols en 2 partits– va afusellar Fabianski després d’una acció col·lectiva. Pogba, tot seguit, va fer el seu aprofitant una passada de Mkhitaryan i va tancar la tarda Martial, sortint de la banqueta i culminant amb senzillesa una transició, ja amb el Swansea entregat, per consolidar el lideratge mancunian.

El Liverpool, en veu baixa

Novament sense Coutinho i aquesta vegada sí, mantenint la porteria de Mignolet verge, el conjunt del Merseyside va quedar-se amb el primer partit de la temporada a Anfield gràcies a un gol de Sadio Mané, que ha tornat amb força després de la seva lesió.

Jesé s’estrena per la porta gran

Jesé Rodríguez ja dona rèdits a Stoke-on-Trent. El canari, arribat aquesta setmana procedent del París Saint-Germain, va marcar l’únic gol del partit al Britannia Stadium per tombar l’Arsenal. L’atacant del Real Madrid va aprofitar una bona combinació amb Mame Diouf per superar la sortida de Petr Cech amb una rematada suau però ben creuada i deixar tocat l’equip d’Arsène Wenger.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)