1a divisió

El Getafe surt viu de San Mamés

1a divisió. El conjunt de Bordalás, amb inferioritat durant 25 minuts, va resistir el setge d’un Athletic amb la pólvora mullada

ATHLETIC 0 GETAFE 0

ATHLETIC CLUB:Kepa Arrizabalaga, Balenziaga (Íñigo Córdoba, 88’), Laporte, Unai Núñez, De Marcos (Lekue, 16’), San José, Beñat, Susaeta, Raúl García (Aduriz, 61’), Muniain i Williams.GETAFE:Guaita, Molinero, Damián Suárez, Cala, Dakonam, Markel Bergara (Arambarri, 89’), Shibasaki (Sergio Mora, 73’), Jiménez, Fayçal Fajr, Ndiaye i Jorge Molina (Ángel, 80’).ÀRBITRE:Melero López (col·legi andalús). Grogues al local Unai Núñez i als visitants Molinero, Damián Suárez i Markel Bergara. Expulsat Jiménez (66’), per doble amonestació.

Sense la capacitat resolutiva mostrada dijous en l’eliminatòria europea, l’Athletic Club del Cuco Ziganda va ser incapaç de superar el mur plantejat pel Getafe en l’estrena del campionat. El dia del seu retorn a primera, el conjunt de Bordalás va exhibir un ordre i un rigor tàctic encomiables i fins i tot va ser capaç de resistir les escomeses dels bascos després de quedar amb un home menys per l’expulsió de Jiménez quan faltaven 25 minuts per al final.

Un duel no exempt de polèmica i en què una vegada més va emergir el debat sobre la implantació del VAR, després que el col·legiat Melero López no concedís un gol fantasma al Getafe en el primer temps i deixés sense sancionar una pena màxima a favor de l’Athletic en la segona meitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)