1a divisió

El TAD confirma el càstig

1a divisió. El tribunal ratifica la sanció a Cristiano Ronaldo, que es perdrà encara els propers tres partits del Real Madrid en la lliga: contra el València, el Llevant i la Real Sociedad

No hi haurà clemència amb Cristiano Ronaldo després que el Tribunal Administratiu de l’Esport (TAD) ratifiqués ahir la sanció de cinc partits per al portuguès, dels quals ja ha complert dos (contra el Barça en la supercopa d’Espanya i contra el Dépor en la lliga).

El Tribunal ha decidit desestimar el recurs presentat pel Real Madrid en considerar que “l’empenta lleu que l’àrbitre fa constar en l’acta es ratificada amb imatges de la jugada i, al marge d’altres interpretacions, la que indica l’àrbitre del partit al Camp Nou [De Burgos Bengoetxea] no és incorrecta”.

Una vegada confirmat el càstig imposat pel comitè de competició, tant pel d’apel·lació com pel TAD, Cristiano Ronaldo ja sap que haurà de complir tant sí com no una sanció que encara li impedirà participar en els tres propers partits de lliga, en què el Madrid s’enfrontarà amb el València al Bernabéu i amb el Llevant i la Real Sociedad a domicili. L’atacant portuguès no es podrà estrenar en el torneig de la regularitat fins al cap de setmana del 20 de setembre, quan els blancs rebran el Betis.

“Mai m’ensorraran”

En saber-se la decisió, Cristiano Ronaldo es va pronunciar a les xarxes socials. “Una decisió incomprensible. Injustícies que mai m’ensorraran. I com sempre, tornaré més fort. Gràcies a tothom que m’ha donat suport.” El futbolista tornarà avui als terrenys de joc, per jugar els 90 minuts, en el trofeu Bernabéu (22.45 h), que el Madrid disputa aquesta nit al seu feu contra la Fiorentina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)