Internacional

Argentina es manté en la repesca

Mundial 2018. El TAS va ratificar la decisió de la FIFA de donar per perduts a Bolívia els dos partits contra Xile i el Perú per alineació indeguda i la selecció ‘albiceleste’ continua cinquena

A hores d’ara, Argentina s’hauria d’enfrontar a una repesca per ser en el mundial de Rússia de l’estiu vinent. El Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAS) va ratificar la decisió de la FIFA de donar per perduts 3-0 a Bolívia els partits contra Xile –empat a zero– i contra Perú –victòria boliviana per 2-0– per l’alineació indeguda de Nelson Cabrera i la classificació no s’altera. La selecció albiceleste estava pendent de la decisió, perquè si el TAS hagués donat la raó a Bolívia, Xile, que ocupa lloc de classificació directa per a la competició mundialista, hagués perdut dos punts i Argentina li hauria arrabassat la posició. D’aquesta manera, el partit que disputen els de Jorge Sampaoli divendres a la matinada (a la una, hora catalana) contra Uruguai pren encara més transcendència. “M’hauria posat content amb un altre tipus de decisió”, va comentar Sampaoli sobre el que va dictaminar el TAS.

Quan falten quatre partits, Argentina ocupa la cinquena posició, que dona accés a la repesca, superada per Xile i l’Uruguai, que tenen un punt més, per Colòmbia, amb dos més, i per Brasil, que és líder destacat i té encarrilada la classificació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)