1a divisió

El retorn de Bojan a la lliga

Mercat de primera divisió. En el campionat espanyol, en què la finestra de fitxatges es tanca avui a les 00 h, el moviment més destacat va ser l’arribada del davanter de Linyola, que jugarà cedit a l’Alavés

Bojan Krkic torna a la lliga. El davanter de Linyola aterra a l’Alavés com a cedit per l’Stoke City. “Em fa una il·lusió tremenda tornar a la lliga en un projecte tan apassionant com el de l’Alavés. Em va seduir la idea de jugar en un equip històric”, va explicar el jugador. El català, que no tenia garantit disposar de minuts amb els potters –de fet ja va acabar el curs passat a préstec al Mainz–, fa el seu retorn a la lliga sis anys després d’abandonar el Barça. Durant aquest temps ha estat al Roma, al Milan, a l’Ajax, a l’Stoke i al Mainz. “Aquest repte arriba en un moment en què em sento molt madur com a futbolista”, va dir Bojan, de 27 anys.

Lucas Pérez, al Dépor

L’altre moviment del dia –també una cessió– va ser el de Lucas Pérez al Deportivo. L’atacant gallec torna al conjunt blanc-i-blau, l’equip del seu cor, després d’un curs a l’Arsenal en què Arsène Wenger no ha comptat amb ell, i després de refusar ofertes d’equips més importants. També oficial es va fer ahir el fitxatge del lateral esquerre Lionel Carole pel Sevilla, provinent del Galatasaray, que aterra al conjunt andalús cedit amb opció de compra, i, el de Joel Campbell, que torna al Betis, també com a cedit per l’Arsenal. Avui és l’últim dia de mercat, a les 00 h es tancarà la finestra de fitxatges fins al gener.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)