Internacional

Les credencials del campió

Classificació per al mundial. Alemanya, que va assolir el títol al Brasil el 2014, apallissa Noruega i encarrila la presència a Rússia protagonitzant una fase de grups imponent

La campiona del món té encarrilada la seva presència a Rússia, on defensarà el tron. Alemanya va golejar (6-0) ahir Noruega i és molt a prop d’assegurar-se la primera plaça del seu grup, en el qual s’està mostrant intractable. Vuit partits, vuit victòries per a la campiona del món, dirigida per Joachim Löw, que té uns números imponents: ha marcat 35 gols – 4,4 per partit de mitjana– i n’ha encaixat només dos. Un empat en la pròxima jornada, en què visitarà Irlanda del Nord, el segon classificat, li permetria segellar l’accés directe al mundial, en què sense cap mena de dubte és una de les grans candidates al títol.

I és que cada dia demostra les seves credencials la mannschaft. Ahir, a Stuttgart, contra Noruega, va resoldre per la via ràpida i al descans el marcador ja era de 4-0. Özil, Draxler i Werner amb un doblet, van ser els autors dels gols en una primera part en què els alemanys van agradar-se, tenint la pilota, arribant i fent jugades de combinació de molt bella factura, com les que van precedir el dos primers gols. En el segon temps, dos homes que van entrar de refresc com Goretzka i Mario Gómez van completar la golejada amb dues rematades de cap. Löw va resumir l’actuació del seus homes al final del matx: “Ha estat fantàstic veure’ls jugar a futbol.”

Triomf vital d’Anglaterra

Se la jugava la selecció entrenada per Gareth Southgate contra Eslovàquia, que va plantar-se a Wembley disposada a arrabassar-li el primer lloc, i Anglaterra va haver de patir (2-1). De fet, els eslovacs van començar guanyant amb un gol de Lobotka, però els three lions van reaccionar i mitjançant Dier i Rashford van remuntar. Anglaterra també ho té de cara per ser en el mundial.

LA DADA

4,4
gols per partit
ha marcat de mitjana Alemanya en aquesta fase de classificació.

Montenegro somia

Un gol del capità Stevan Jovetic va servir a Montenegro per superar (1-0) Romania i la selecció balcànica té a l’abast la classificació per al que seria el primer mundial de la seva història. En els dos darrers partits s’enfrontarà amb Dinamarca i Polònia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)