1a divisió

Simeone, fins al 2022

Primera divisió. L’Atlético de Madrid anuncia l’ampliació de contracte per dos anys més del preparador argentí. “La sintonia entre el club i el tècnic és total”, diu el comunicat de l’entitat

L’Atlético de Madrid va comunicar ahir una de les notícies més esperades per la parròquia colchonera. Diego Pablo Simeone, que aquest curs compleix la seva setena temporada al capdavant del conjunt madrileny, va ampliar el seu contracte amb l’Atlético dos anys més, fins al 30 de juny del 2022. “La renovació de Simeone ja és una realitat. La sintonia entre el club i el tècnic és total, un fet que Enrique Cerezo, Miguel Ángel Gil i el mateix Simeone sempre havien assenyalat en les seves declaracions públiques”, diu una part del comunicat emès per l’Atlético, en què es recorda, tanmateix, que en l’actualitat, Simeone “és el tècnic que acumula més temporades consecutives en la lliga, tan sols superat en l’elit europea per Wenger”. “Em pregunten contínuament si em quedaré. Sí que ho faré, i saben per què? Perquè aquest club té futur, i el futur som tots nosaltres”, va declarar Simeone en el comiat del Calderón. Així, en cas de complir l’actual contracte, El Cholo compliria nou campanyes a la banqueta de l’equip colchonero.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)