1a divisió

El full de ruta habitual

1a divisió. Encara sense el sancionat Ronaldo, les crítiques de Florentino i Zidane a l’estament arbitral van centrar la prèvia del duel contra el Llevant

Completada la primera aturada per compromisos de seleccions, a la capital de l’Estat continuen capficats amb el paper de l’estament arbitral. Si dijous passat va ser Florentino Pérez qui va exposar el seu descontentament del club per les darreres actuacions dels col·legiats –“A tot aquell que s’equivoqui se l’ha de sancionar, inclosos els àrbitres”–, ahir va ser el mateix Zidane qui va secundar les paraules del màxim mandatari del conjunt blanc. “Cadascú pot dir-hi la seva i el president té dret a dir el que pensa. Estic d’acord amb ell, les coses es poden millorar”, va destacar el tècnic francès. Encara sense Cristiano Ronaldo, que avui complirà el quart partit de sanció dels cinc en total que arrossega de la seva expulsió en la supercopa d’Espanya, el Real Madrid reprèn aquest migdia (13.30 hores) el campionat de la regularitat rebent el Llevant. Immune a l’anomenat virus FIFA –des de la seva arribada a la banqueta madridista, l’equip ha segellat tots els seus compromisos amb triomf–, l’exigent calendari que hauran d’afrontar els blancs –set partits en 22 dies– farà que Zidane opti per fer les primeres rotacions del curs. Així, homes com ara Casilla, Theo Hernández i Kovacic podrien estrenar-se com a titulars en un duel que es tornarà a convertir en una altra revàlida per a Bale i Benzema, en el punt de mira d’un Bernabéu molt crític amb el rendiment exhibit fins ara pels dos futbolistes.

Un Llevant pletòric

Amb la confiança que li dona haver igualat el millor inici històric a primera –quatre punts de sis possibles–, l’equip de Muñiz afronta amb moderat optimisme la visita al Bernabéu. “No hi anem a fer-nos fotografies ni a demanar samarretes, hi ha tres punts en joc i competirem”, va expressar l’entrenador asturià, que no podrà disposar de Morales, absent per sanció.

LES FRASES

Estic d’acord amb les paraules del president [sobre els àrbitres], les coses es poden millorar
Zinedine Zidane
entrenador del real madrid
No hi anem a fer-nos fotografies ni a demanar samarretes, hi ha tres punts en joc i competirem
Juan Ramón López Muñiz
entrenador del llevant
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)