Internacional

Golejada i cap amunt

Premier League. El Manchester City clava una mà de gols a un Liverpool condicionat per l’expulsió de Mané i atrapa el Manchester United en el lideratge

El Manchester City va abaixar els fums de cop al Liverpool. El conjunt de Jürgen Klopp, que venia d’atropellar l’Arsenal en l’última jornada i d’oferir actuacions molt convincents amb el segell de Klopp definitivament imprès, va sucumbir a l’Etihad, d’on va sortir derrotat (5-0) en un partit en què va estar condicionat per l’expulsió de Sadio Mané en la primera part, en el minut 36. L’atacant senegalès, sense Coutinho –que ahir va tornar-se a quedar a la graderia–, ha estat l’encarregat de dur el pes de l’atac per banda esquerra en aquest inici de campionat i ho ha fet a meravella, però ahir va haver de marxar abans d’hora als vestidors després d’una acció desafortunada en què en una pilota dividida va acabar impactant amb la seva bota a la cara del porter rival Ederson. Mané va ser expulsat amb justícia tot i la involuntarietat de la topada, i Ederson va ser retirat en llitera –està bé, va informar després el City– i rellevat per Claudio Bravo.

En aquell moment ja guanyava l’equip de Pep Guardiola, que va tornar al 3-5-2, mitjançant un gol d’Agüero i amb la superioritat numèrica ja no hi va haver partit. El Liverpool va ser incapaç de contenir els citizens, que abans del descans van obrir escletxa via Gabriel Jesús i que en el segon temps van completar la mà de gols amb una altra diana de Gabriel Jesús i dues més de Leroy Sané.

El United ensopega

El triomf, a més, va permetre al City atrapar el seu rival ciutadà, el Manchester United, en la primera posició de la classificació. L’equip dirigit per Jose Mourinho, que continua líder per millor diferència de gols que els citizens, van deixar escapar els primers punts del campionat al feu de l’Stoke City (2-2).

LA DADA

124
gols
en la Premier League ha marcat Agüero, el jugador no europeu que ha fet més gols en la història de la competició

Morata torna a decidir

L’ariet madrileny va torna a marcar, en la victòria del Chelsea (1-2) al feu del Leicester. Amb un cop de cap, Morata, que ja ha fet tres gols el la lliga, va obrir el camí del triomf blue. Kanté va fer el segon, poc abans que Vardy retallés distàncies.