1a divisió

El maldecap del 9

1a divisió. Sense Morata, traspassat al Chelsea, i amb Cristiano Ronaldo encara sancionat, el Real Madrid troba a faltar contundència rematadora

“La plantilla és aquesta, i per tant no queda més remei que buscar la solució a dins.” Zinédine Zidane té una de les millors plantilles del planeta, disposa de futbolistes de primeríssim nivell en tots els llocs i amb les posicions doblades. El Real Madrid és un equip que amb tots els jugadors disponibles pot acabar deixant a la banqueta homes com Isco o Marco Asensio. Tot i això, els dos últims empats al Santiago Bernabéu –contra el València (2-2) i contra el Llevant (2-2) dissabte–, han carregat d’arguments aquelles veus que advertien de la falta d’un davanter centre més en el conjunt, després de l’adeu d’Álvaro Morata.

El davanter madrileny, tot i ser un habitual de la banqueta, va marcar el curs passat 20 dianes –15 en la lliga, 2 en la copa i 3 en la Champions League– i va ser molt important en el doblet assolit per l’equip blanc. Enguany, Zidane no troba un futbolista de la categoria de Morata en el fons d’armari. El seu rol l’ocupa Borja Mayoral, però el jove atacant de 20 anys encara té camí per recórrer per competir per un lloc en el Madrid, i amb Cristiano Ronaldo sancionat, l’equip ha trobat a faltar contundència rematadora. “Tenint ocasions, s’ha de ser més efectius. Quan crees oportunitats com el dia del València o en la segona part del Llevant n’hem de ficar més. Per les ocasions que hem tingut en tots dos partits, hem fet pocs gols”, va explicar Zidane.

A quatre punts per sota del Barça, el Madrid canvia ara el xip i s’aferra a la Champions, en què debuta dimecres al Bernabéu davant l’Apoel, i també a Cristiano Ronaldo, absent en els últims tres partits de lliga i que tornarà per a la competició europea. “A Cristiano el volem ja amb nosaltres perquè marqui gols”, va dir Theo Hernández. “És molt important i quan no hi és s’han de buscar solucions”, va remarcar Zidane. Bale, que va jugar de 9 contra el Llevant va estar desafinat davant de porteria, igual que Benzema –es va lesionar dissabte– contra el València fa dues setmanes.

Sense Benzema

El davanter francès s’haurà d’estar entre quatre i sis setmanes de baixa a causa de la lesió muscular que es va fer a la cuixa dreta contra els granotes, i el Madrid haurà d’afrontar el proper duel de lliga, diumenge vinent al camp de la Real Sociedad, sense Benzema i tampoc, sense Cristiano, a qui encara li queda un partit de càstig.

LA FRASE

Per les ocasions que hem tingut tant contra el València com amb el Llevant, hem fet pocs gols
Zinédine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID

LA DADA

20
gols
va marcar el curs passat Morata amb el Madrid: quinze en la lliga, dos en la copa i tres en la lliga de campions
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)