1a divisió

Sense marge d’error

1a divisió. El Real Madrid, amb nombroses absències de pes entre lesionats i sancionats, afronta aquest vespre (20.15 h) un duel de màxima exigència a Anoeta contra la millor Real dels darrers anys

Zinédine Zidane no guanya per a disgustos. Superats amb nota els dos primers títols del curs en ple mes d’agost, l’inici de lliga dubitatiu que està vivint el Real Madrid fa que el conjunt blanc arribi al primer mes de competició amb l’aigua al coll. Els dos empats consecutius encaixats en les darreres dues jornades, contra el València i el Llevant, sumat al triomf del Barça ahir a Getafe, deixa el Madrid sense marge de maniobra i obligat a sumar els tres punts en la seva visita a Anoeta si no vol veure com l’etern rival es distancia encara més en la classificació. “Són quatre punts de diferència i juguem a casa del colíder, som conscients de la importància del partit”, va destacar Zidane.

A Anoeta, on l’equip blanc afrontarà un duel de màxima exigència, Zizou es veurà obligat a recórrer al fons d’armari de què disposa per completar un onze que, una vegada més, tindrà absències de pes. La primera i més rellevant, la de Cristiano Ronaldo, que contra la Real complirà el cinquè i darrer partit de sanció que arrossega des de la seva expulsió en la supercopa d’Espanya.

Un altre dels capitans, Marcelo, també es perdrà el duel pel mateix motiu, després de veure la vermella en la darrera jornada. A aquestes dues absències cal afegir les de Benzema i Kovacic, en ple procés de recuperació de les seves respectives lesions, a més de Kroos i Vallejo, baixes d’última hora per molèsties. “Al llarg de la temporada hi ha moments complicats, els tenim ara amb els lesionats i els sancionats, espero que no sigui per gaire. Són coses que passen i és inevitable. Sortirem amb un equip molt bo”, va expressar Zidane, que una jornada més va tornar a reclamar “paciència” arran de l’allau de crítiques dirigides a la figura de Bale, per qui va tornar a enviar un missatge de confiança tot i el baix rendiment mostrat fins ara. “Gareth pot aguantar aquesta pressió. Amb el seu preu no s’hi pot fer res, sempre se’n parlarà. Quan van fitxar-me, aquí em va passar el mateix. El que m’interessa és la motivació del jugador; de la resta hem d’estar tranquils. Esperem el millor Gareth.”

Eufòria a Sant Sebastià

Pletòric de moral després de signar el millor inici històric del club des del seu darrer títol de lliga (81/82), la Real Sociedad, que no podrà comptar amb Íñigo, Navas ni Oyarzabal, afronta la visita del Madrid disposat a donar continuïtat al seu bon moment de forma fent gala de la solvència i el joc vistós i atractiu exhibit en aquest primer mes de competició. “Anímicament està clar que estem molt bé, amb molta confiança i seguretat en el que fem”, va afirmar Eusebio, que recineix l’eufòria que es viu a l’entorn. “És positiu que pensem que podem guanyar el Madrid, però també ser conscients de la dificultat que té.”

Al llarg de la temporada hi ha moments complicats; són coses que passen i és inevitable
Zinédine Zidane
entrenador del real madrid
És positiu que pensem que podem guanyar el Madrid, però sabent la dificultat que té
Eusebio Sacristán
entrenador de la real sociedad
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)