1a divisió

Triomf o urgències

Primera divisió. El retorn de Cristiano Ronaldo i Marcelo alleuja la nòmina d’absències d’un Real Madrid que aquesta nit rep el Betis obligat a sumar un altre triomf per no perdre pistonada

Forçat a fer equilibris per omplir els buits causats per les reiterades lesions i les sancions que ha sofert l’equip en aquest inici de curs, Zinedine Zidane comença a respirar una mica més tranquil. Amb Bale reivindicat i Mayoral reclamant una quota major de protagonisme després del partit a Anoeta, el retorn de Cristiano Ronaldo aquesta nit contra el Betis suposa un bàlsam per al preparador francès. Superades les primeres urgències després del triomf contra la Real, la presència del futbolista portuguès un cop complerts els quatre partits de sanció que arrossegava en el campionat domèstic és la millor notícia per a un Madrid sense xarxa de seguretat després dels quatre punts perduts en les primeres quatre jornades. “No tornaré a parlar de la sanció. Estem contents que torni i espero que sigui l’última vegada que no el tenim disponible”, va explicar Zidane, que una vegada més va tornar a llençar un missatge d’optimisme respecte a la figura de Bale. “Sempre he dit que hem de tenir paciència amb ell i sabem que si està bé del tot és molt bo, però necessitarà temps. Encara s’ha de veure el millor Gareth, però ja està molt bé.”

La participació de Ronaldo, però, no és l’única alegria per a Zizou, que també recupera Marcelo després que Apel·lació li tragués un dels dos partits de sanció que tenia, a més de Kroos, un cop recuperat de les seves molèsties. Per contra, manté les baixes de Benzema, Kovacic i Theo, l’últim a afegir-se a la infermeria a causa d’una subluxació a l’espatlla dreta, així com els dubtes de Vallejo, Varane i Theo.

Així, s’esperen algunes rotacions davant l’atapeït calendari del conjunt blanc, que a banda del Betis, s’enfrontarà amb l’Alavés i el Dortmund amb un espai de tan sols set dies, des d’avui i fins dimarts vinent. Amb Marcelo novament ocupant el lateral esquerre i Ronaldo comandant l’atac madridista, una de les novetats que podria introduir Zizou contra el conjunt andalús seria l’entrada de Dani Ceballos, la qual cosa suposaria la seva estrena com a titular en partit oficial precisament contra el seu exequip. “No és que no el vegi de titular, però hi ha altres jugadors que són molt bons i que ho fan molt bé. Dani tindrà el seu protagonisme, segur. Estic molt content perquè s’està entrenant molt bé i està immers en la dinàmica de l’equip. Pot jugar en diverses posicions, és el bo de Dani. Tècnicament no li costa jugar amb la pilota i és intel·ligent per fer-ho en diverses posicions”, va destacar Zidane, que va confirmar que ja ha pactat la seva renovació amb el club. “El tema de la renovació ja està fet, però això no significa res. Importa el dia a dia, no veig més enllà.”

El Betis, sense complexos

Sense absències significatives, el Betis de Quique Setién visitarà un Bernabéu on no ha aconseguit puntuar des de 2007, però carregat de moral per la bona imatge oferta en el triomf contra el Deportivo, el segon en dos partits al Villamarín. “No canviarem la nostra aposta per jugar al Bernabéu, ja bastant em costa convèncer els jugadors perquè vagin fent coses. Hem de mantenir una línia”, va expressar.

LES FRASES

20 equips
sense propera
No canviarem la nostra aposta per jugar al Bernabéu. Hem de mantenir una línia
Quique Setién
entrenador del betis
El tema de la meva renovació ja està fet, però el que importa és el dia a dia i no veig més enllà
Zinedine Zidane
entrenador del real madrid
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)