Internacional

Reconeixement al Wanda

Futbol internacional. El nou estadi de l’Atlético de Madrid s’imposa al de Bakú i és designat seu de la final de la Champions del 2019

El Wanda Metropolitano, la nova casa de l’Atlético de Madrid, serà l’escenari de la final de la Champions del 2019, segons va decidir el comitè executiu de la UEFA.

Amb capacitat per a 68.000 espectadors, l’informe del màxim organisme del futbol europeu valorava positivament l’accessibilitat, la seguretat, els plans de treball de desallotjament i també la capactitat de l’estadi del conjunt colchonero, aspectes que van acabar decantant la balança respecte a l’estadi olímpic de Bakú (Azerbaidjan), l’altre candidat a ser seu de la final d’aquesta competició.

Així, la designació del Wanda Metropolitano suposarà la vuitena ocasió en què una final de Champions es disputa a l’Estat –al Bernabéu se’n van fer quatre (1957, 1969, 1980 i 2010); al Camp Nou, dues (1989 i 1999), i a Sevilla, una, l’any 1986.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)