1a divisió

Zidane s’aferra a la flor

1a divisió. El Madrid intentarà deixar enrere el seu sotrac de resultats a costa d’un Alavés que encara no ha puntuat i en què juga Enzo, fill de ‘Zizou’

Serè en la victòria i en la derrota, força impermeable a la crítica, Zinedine Zidane no arrufa el nas tot i les tres ensopegades consecutives del seu equip al Santiago Bernabéu. “No estic amoïnat”, proclamava novament el marsellès ahir, que, tot i les decisions discutibles que va prendre dimecres contra el Betis, no veu més retrets per al Real Madrid que la falta d’encert. “No hi ha més explicació. Hem generat ocasions de gol i no les hem marcat. Ja entrarà. El que seria preocupant és no tenir-les”, va explicar Zizou, que aquesta tarda disposarà d’una nova oportunitat per allunyar fantasmes contra un rival propici, un Alavés que, juntament amb el Màlaga, és l’únic equip que encara no ha puntuat. A Mendizorrotza, a més, s’enfrontarà per primera vegada amb el seu fill Enzo, arribat aquest estiu al club basc. “Ell és molt competitiu i jo també. Estic atent a la seva evolució, encara que no soc el seu entrenador, quan parlo amb ell ho faig com a pare. Òbviament que tindré els meus sentiments, però el partit és entre l’Alavés i el Real Madrid.” I per afrontar-lo, Zidane haurà d’acomodar previsiblement Nacho al lateral esquerre per pal·liar les absències de Theo Hernández i de Marcelo, que té un trencament fibril·lar de grau 2 al bíceps femoral de la cama esquerra. “Les lesions mai són benvingudes i molesten, però venen com venen i sortirem a guanyar igualment”, va sentenciar el tècnic d’un Madrid que s’ha quedat sense marge d’error.

De Biasi aterra a Vitòria

L’exseleccionador albanès i també coneixedor de la lliga després del seu pas pel Llevant és el nou entrenador de l’Alavés després d’arribar a un acord amb el club basc per al que resta de temporada amb opció a una més en funció dels resultats. L’italià arriba avui a Vitòria i presenciarà el partit des de la grada.

FRASES

Estaria preocupat si no haguéssim generat ocasions, però ho hem fet i acabarà entrant
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
El meu pare sempre ha estat un referent, era un gran jugador i m’he fixat molt en ell
Enzo Zidane
JUGADOR DE L’ALAVés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)