1a divisió

Ceballos i més neguit

1a divisió. L’andalús dona la victòria al Real Madrid en la seva estrena com a titular en un partit que se li va acabar enredant, a l’equip de Zidane, i en què Pedraza va fer dos pals

alavés 1 real madrid 2

ALAVÉS:Pacheco, Vigaray (Alexis, 46’), Ely, Maripán, Duarte, Manu García, Dani Torres, Medrán, Ibai Gómez (Rubén Sobrino, 80’), Burgui (Pedraza, 65’) i Munir.REAL MADRID:Keylor Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Nacho, Casemiro, Ceballos (Marcos Llorente, 72’), Isco (Mayoral, 90’), Marco Asensio, Lucas Vázquez i Cristiano Ronaldo.GOLS:0-1 (10’) Ceballos. 1-1 (40’) Manu García. 1-2 (43’) Ceballos.ÀRBITRE:Undiano Mallenco (col·legi navarrès). Targetes grogues a Ely, Vigaray, Manu García, Dani Torres, Álvaro Medrán, Nacho i Carvajal.

Els punts alleugereixen la necessitat del Real Madrid, però els símptomes es mantenen intactes en la consciència d’un equip que va poder convertir la tarda a Vitòria en un tràmit, però que va acabar vivint amb el neguit dels últims dies, amb dificultats per materialitzar les seves ocasions ni tampoc per garantir un govern evident dels partits. Ahir només Dani Ceballos, que debutava com a titular, va poder embocar la pilota a la porteria per donar aire al vigent campió.

Conscient de la seva teòrica inferioritat i, sobretot, d’un moment anímic que no li permet excessiva retòrica, l’Alavés va optar d’entrada per ajuntar-se tant com va saber i entregar la pilota a un Madrid que tampoc venia amb la moral pels núvols. Però el pla inicial de Javier Cabello, en la seva última compareixença a la banqueta del Glorioso abans que Gianni de Biasi agafi les regnes, no va neutralitzar un Madrid que va trobar un gol aviat que li havia de permetre mirar-se les coses de manera diferent. Ceballos, després d’una jugada pessigada dins l’àrea, va afusellar Pacheco amb un xut al pal curt. Però, tot i no semblar-ho, quedava molta tarda a Mendizorrotza. Suficient per veure com l’Alavés, en una de les poques aproximacions de la primera meitat, igualava forces amb una fantàstica rematada de cap de Manu García i com el Madrid, ara sí, exhibia la seva autoritat a les àrees replicant al moment, quan encara se celebrava el gol a les tribunes, novament amb una arribada de Ceballos, ara aprofitant un rebuig curt de Pacheco per acomodar la pilota lluny de la munió de defenses que hi havia dins l’àrea.

El Madrid va tenir pràcticament sempre el vent de cua, favorable per jugar amb els nervis de l’Alavés, per imposar la seva contundència. Però, un dia més, va malgastar un bon grapat d’oportunitats: Pacheco va taponar un xut d’Isco, Ramos la va enviar per sobre del travesser amb el porter de l’Alavés ja batut i la fusta va negar un bon gol a Cristiano Ronaldo. Tot incentius perquè l’Alavés, que ja feia estona que havia estirat línies, ensumés el neguit d’un Madrid ofuscat de cara a gol i que va veure com Alfonso Pedraza estavellava dues pilotes al pal en el tram final. Zidane respira, però els fantasmes segueixen instal·lats al Bernabéu.

No estem brillants, però el més important era assegurar els punts. Vindran dies millors
Zinedine Zidane
ENTRENADOR DEL REAL MADRID
El resultat dol, però només puc estar orgullós dels jugadors, hem lluitat fins a l’últim minut
Javier Cabello
ENTrenador de l’alavés
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)