1a divisió

Setge al procés sobiranista

Un grup de socis contra el silenci de l’Espanyol

Manifest. Penyes, socis i aficionats lamenten en un escrit la posició del club arran els greus fets que es viuen a Catalunya

Un grup de socis, aficionats i Penyes de l’Espanyol ha impulsat en les últims 48 hores un manifest on mostren la seva contrarietat en relació amb el silenci del club blanc-i-blau arran dels últims successos viscuts tot lamentant la seva posició apolítica. “El nostres malestar i disconformitat davant de la posició presa per l’actual directiva del Reial Club Deportiu Espanyol davant la situació excepcional que es viu en aquests moments a Catalunya”, diu el manifest, que reclama al club “en moments com aquest defensar els drets democràtics i civils de la societat de la qual forma part i a la qual tant estima”, i lamenta el seu silenci. “Respectem la pluralitat i diversitat existent a la família perica però la no-defensa d’aquests drets democràtics irrenunciables per part de la directiva, ens posiciona i ens allunya de la pretesa neutralitat amb la que el club diu manifestar.”

Fins ara prop d’un miler d’aficionats s’han adherit a aquest manifest en què també s’ha afegit l’expresident Joan Collet, entre altres personalitat destacades dins del món blanc-i-blau.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)