Internacional

Demostració de força

Grup B. Guiat per Neymar, Mbappé i Cavani, la versió més resolutiva del PSG va etzibar una golejada sense pal·liatius a un Bayern desarborat i en plena crisi

PSG 3 BAYERN 0

PSG:Areola, Kurzawa, Thiago Silva, Marquinhos, Dani Alves, Motta (Lo Celso, 86’), Rabiot, Verratti (Draxler, 89’), Neymar, Mbappé (Di María, 79’) i Cavani.BAYERN:Ulreich, Alaba, Javi Martínez, Süle, Kimmich, Thiago, Vidal, Tolisso (Rudy, 46’), James Rodríguez (Coman, 46’), Müller (Robben, 69’) i Lewandowski.GOLS:1-0 (2’) Dani Alves. 2-0 (31’) Cavani. 3-0 (63’) Neymar.ÀRBITRE:Mateu Lahoz (espanyol). Grogues a Verratti, Vidal, Thiago, Kimmich i Rudy.

ANDERLECHT 0 CELTIC 3

ANDERLECHT:Boeckx, Appiah, Deschacht (Stanciu, 58’), Dendoncker, Spajic (Mbodji, 44’), Chipciu, Trebel, Gerkens, Onyekuru, Hanni (Bruno, 70’) i Teodorczyk.CELTIC:Gordon, Tierney, Boyata, Simunovic, Lustig, Brown (Bitton, 70’), Rogic (McGregor, 65’), Ntcham, Griffiths, Roberts (Forrest, 78’) i Sinclair.GOLS:0-1 (38’) Griffiths. 0-2 (50’) Roberts. 0-3 (93’) Sinclair.ÀRBITRE:Gil Manzano (espanyol). Cap amonestació.

Entestat des de fa un lustre a instal·lar-se a l’olimp que conformen els grans clubs europeus a còpia d’inversions milionàries, el PSG s’ha marcat entre cella i cella desfer-se aquest curs de l’etiqueta d’equip sense tradició en el vell continent. Així, la visita d’un colós com el Bayern al Parc dels Prínceps s’albirava com un test real de màxima exigència per mesurar el nivell i les possibilitats d’un equip que, segons es va poder veure ahir, va demostrar que aquest pot ser l’any del seu salt definitiu.

Superat l’incendi entre Neymar i Cavani, el conjunt d’Emery va reforçar el seu ambiciós projecte amb una golejada sense pal·liatius contra un Bayern que viu moments complicats. L’equip bavarès, immers en una dinàmica perillosa en aquest primer tram de temporada i amb Ancelotti en entredit després d’un seguit de mals resultats, va veure’s desarborat davant la verticalitat i el ritme vertiginós de la tripleta formada per Neymar, Mbappé i Cavani, protagonistes dels tres gols de la nit.

Tan sols havien passat dos minuts de partit quan el brasiler, absent per lesió en el darrer compromís contra el Montpeller, va signar un eslàlom per emmarcar. D’esquerra a dreta, Neymar va desfer-se de Thiago, Tolisso i Vidal abans d’habilitar un Alves que, lliure de marca, va superar Ulreich amb una rematada ajustada al pal curt. El cop inicial, però, no va fer variar el guió d’un Bayern que, tot i haver estat l’amo de la pilota, no va tenir la contundència del seu rival. Imprecís en l’última passada i poc resolutiu en la definició –Javi Martínez, Lewandowski i Alaba van tenir el gol a les seves botes–, el Bayern tornaria a veure’s penalitzat en una nova transició dels locals conduïda per Mbappé i resolta de forma magistral per Cavani amb una rematada a l’escaire. El pas pels vestidors dibuixaria un partit calcat al de la primera meitat, amb el domini infructuós dels alemanys contra un PSG que va fer l’estocada final poc després de la represa. Neymar, recollint una arrancada magistral de Mbappé, arrodoniria una nit màgica a París i tràgica a Munic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)