1a divisió

Copa

espanyol

La primera pedra, a Tenerife

Copa. L’Espanyol afronta els setzens contra el conjunt canari amb la lliçó ben apresa. L’any anterior va caure eliminat per l’Alcorcón. “Ja sabem el que va passar i hem de donar més importància a la copa”, advertia el capità, David López

L’Espanyol sempre ha tingut una relació intrínseca i molt personal amb la copa. La competició del KO és la que li ha donat les alegries més grans en els últims anys. Molts aficionats recorden encara amb devoció els títols del 2000 i el 2006. Sempre que hi ha un sorteig l’aficionat té esperances de poder aixecar la cinquena. Cada vegada sembla més complicat per la necessitat dels grans de la lliga de sumar tots els títols possibles i completar els teòrics “triplets” o “doblets” de torn. Malgrat tot això, els blanc-i-blaus són conscients que no poden fallar, de nou, contra un equip de segona divisió tot just començar. L’any passat van perdre als setzens contra l’Alcorcón i ara es veuran les cares amb el Tenerife, on juguen els exjugadors blanc-i-blaus Samuele Longo i Paco Montañés. A priori els catalans estan obligats a passar i ahir el capità, David López, insistia en aquesta qüestió competitiva. “Més enllà que el rival sigui de primera o segona, tenim la lliçó de l’any passat. Els de segona et poden complicar les coses més que un de primera. Hem de donar més importància a la copa i ser intensos”, explicava el futbolista, que hi afegia: “Veig el vestidor amb ganes de millorar respecte a l’any passat i una de les coses per fer-ho és millorant en la copa. Enguany ho podem fer perquè tenim molta qualitat i una plantilla àmplia.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)