1a divisió

El Deportivo treu l’orgull i Pepe Mel guanya temps

1a divisió. Els gallecs remunten contra el Getafe gràcies als gols de Lucas Pérez i Florin Andone, i el seu entrenador se salva de l’acomiadament

DEPORTIVO 2 GETAFE 1

DEPORTIVO:Pantilimom, Juanfran (Valentín, 84’), Schär, Sidnei, Luisinho, Borges, Guilherme, Valverde (Bakkali, 84’), Cartabia, Çolak (Andone, 67’) i Lucas Pérez.GETAFE:Guaita, Damián, Djené, Cala, Antunes, Bergara, Arambarri (Portillo, 88’), Álvaro Giménez, Ndiaye, Ángel (Molinero, 56’) i Jorge Molina ( Mora, 78’).GOLS:0-1 (54’) Amath Ndiaye. 1-1 (66’) Lucas Pérez. 2-1 (87’) Florin Andone.ÀRBITRE:Estrada Fernández (col·legi català). Targetes grogues a Luisinho, Schär, Guilherme, Juanfran, Florin Andone, Bakkali, Damián Suárez, Markel Bergara i Jorge Molina.

llevant 0 alavés 2

LLEVANT:Raúl Fernández, Pedro López (Nano, 64’), Postigo, Chema, Toño, Campaña, Rober (Boateng, 46’), Samu García (Luna, 14’), Bhardi, José Luis Morales i Álex Alegría.ALAVÉS:Pacheco, Alexis Ruano, Rodrigo Ely, Maripán, Rubén Duarte, Dani Torres, Manu García, Medrán (Cristian Santos, 88’), Pedraza, Ibai Gómez (Vigaray, 55’) i Munir (Katai, 78’).GOLS:0-1 (33’) Munir. 0-2 (81’) Medrán.ÀRBITRE:Fernández Borbalán (col·legi andalús). Targetes grogues a Bardhi, Boateng, Alexis Ruano, Maripán, Manu García i Vigaray.

leganés 0 atlético 0

LEGANÉS:Pichu Cuéllar, Zaldúa, Dos Santos, Siovas, Raúl García, Rubén Pérez, Szymanowski, Gabriel (Gerard Gumbau, 75’), Brasanac (El Zhar, 46’), Eraso i Beauvue (Amrabat, 81’).ATLÉTICO:Oblak, José María Giménez, Savic, Godín, Saúl Ñíguez, Gabi, Thomas Partey, Koke, Ángel Correa (Yannick Ferreira Carrasco, 56’), Griezmann (Versaljko, 67’) i Vietto (Fernando Torres, 62’).GOLS:cap.ÀRBITRE:Gil Manzano (col·legi extremeny). Targetes grogues a Rubén Pérez, Szymanowski i Versaljko.

SEVILLA 2 MÀLAGA 0

SEVILLA:David Soria, Mercado, Kjaer, Lenglet, Escudero, GUido Pizarro, Krohn-Dehli (N’Zonzi, 84’), Franco Vázquez (Banega, 58’), Jesús Navas, Correa (Nolito, 69’) i Muriel.MÀLAGA:Roberto Jiménez, Rosales, Baysse, Miguel Torres, Ricca (Juanpi Añor, 25’), Juan Carlos, Rolón (Peñaranda, 72’), Recio, Adrián González, Álex Mula (Keko, 76’) i Diego Rolán.GOLS:1-0 (68’) Banega, de penal. 2-0 (70’) Muriel.ÀRBITRE:Trujillo Suárez (col·legi canari). Targetes grogues a Kjaer, Mercado i Rolón.

Era un partit de tot o res. Ni tan sols un empat havia de servir a Pepe Mel per eludir el precipici, i el seu equip va tenir la mà ben a prop del foc. De fet, el tècnic madrileny va estar sentenciat fins al minut 66, quan Lucas Pérez va neutralitzar el gol inicial d’Amath Ndiaye i va retornar el pols a un Dépor coratjós, conscient de la importància del xoc, però que va viure sobre la cornisa, ja que, un segon abans, el mateix Amath va tenir una oportunitat, després d’una acció de traca i mocador, per sentenciar el partit. Pantilimon, però, va frenar l’atacant del Getafe i en la rèplica següent el destí de Mel va canviar.

Va ser la recompensa a un Dépor que, tot i la seva delicada situació, va sortir a la gespa de Riazor amb determinació, amb ganes de rebel·lar-se i al qual només una gran actuació de Vicente Guaita va impedir avançar-se en el primer acte.

Incòmode com de costum, ben armat al darrere, pur segell de Pepe Bordalás, el Getafe va incomodar tant com va saber les possessions gallegues i va ser punyent al contraatac, sobretot amb un Amath Ndiaye que es comença a deixar veure a primera divisió després d’un gran any al Tenerife i que ahir va aprofitar una desatenció defensiva del Dépor per fer avançar el conjunt de la perifèria de Madrid, que fins ahir només havia perdut contra el Sevilla i el Barça.

Amb el resultat a favor, però, Bordalás va ser mesquí, retirant els seus dos davanters per posar múscul amb Sergio Mora i Molinero i Mel, en canvi, víctima de la desesperació, va posar pólvora amb l’entrada de Florin Andone, que va entra al terreny de joc coincidint amb el gol de Lucas Pérez que obria de nou el cel de Riazor. El fill pròdig del Dépor, encara lluny del seu millor moment de forma, va recollir una pilota dins l’àrea i va ajustar prou bé a la mitja volta per superar, ara sí, l’estirada de Guaita.

Encara que sense un gran futbol, el Dépor hi va posar determinació, l’actitud dels futbolistes va evidenciar compromís amb el seu entrenador i es va deixar fins a la última gota de sang per capgirar el partit i arribar a l’aturada amb una mica d’oxigen. I va ser Andone, quan el Getafe ja feia estona que havia signat les taules, qui va recollir una pilota al segon pal per donar l’estocada a Guaita i uns dies de crèdit a Pepe Mel.

Míchel torna al fang

Després de l’empat agònic de la setmana passada contra l’Athletic, que li va donar certa credibilitat, el madrileny torna a la corda fluixa després de caure en el derbi contra el Sevilla en què, si bé li va costar força a l’equip de Berizzo, va acabar imposant la lògica en el tram final amb els gols de Banega i Muriel.

LES FRASES

20 equips
sense propera
El partit ens reforça i ens dona calma per treballar. L’equip està fent passes cap endavant
Pepe Mel
ENTRENADOR DEL DÉPOR
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)