Internacional

Amb Rússia a l’horitzó

Espanya- Albània. Després de dies amb el futbol gairebé en un segon pla, el combinat estatal podria convertir-se avui mateix en mundialista si guanya

Després d’uns dies amb el futbol en un segon pla, en què la figura de Gerard Piqué ha aclaparat gran part dels focus, aquesta nit la selecció espanyola i l’albanesa (20.45 h/La 1) s’enfrontaran al José Rico Pérez d’Alacant. “El tema Piqué ja és passat, ara importa Albània”, va dir ahir en roda de premsa el seleccionador estatal Julen Lopetegui, intentant centrar-se en un matx que podria donar a la roja el bitllet per al mundial de Rússia. I és que un triomf deixaria la selecció espanyola gairebé encarrilada la classificació, ja que en cas que Itàlia, la segona de grup, també guanyés, la diferència de gols entre els dos combinats –17 dianes– és pràcticament insalvable. “Contra Albània ens juguem un mundial i acabar un any i mig de feina. És el nostre únic objectiu”, va insistir el preparador guipuscoà, que té la baixa del sancionat Sergio Busquets, i la d’altres futbolistes habituals com ara Iniesta, Carvajal, Vitolo i Morata, lesionats, i la de Diego Costa, que s’està preparant amb l’Atlético després d’un estiu d’inactivitat. En el bàndol visitant, podria debutar amb Albània el futbolista nascut a Caldes de Malavella Iván Balliu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)