1a divisió

Una situació gairebé límit

1a divisió. Vuit jornades després, el Màlaga, que va perdre peces clau a l’estiu, segueix sense enlairar-se i només ha sumat un punt de vint-i-quatre. Tot i això, Míchel és ratificat en el càrrec

Situació delicada, la del Màlaga. L’equip dirigit per Míchel va tornar a perdre a La Rosaleda –0-2 contra el Leganés– i va oferir una imatge molt pobra. Amb càntics contra el propietari del club, Al Thani, i amb només un punt de 24, els andalusos ocupen l’última posició en la classificació. “L’equip no té tan poca qualitat per estar on està”, va assegurar Míchel diumenge, després de la derrota a casa, la tercera des que ha començat el curs.

El preparador madrileny ha perdut nivell en la plantilla, ja que a l’estiu es va quedar sense homes clau com Ignacio Camacho (Wolfsburg), Pablo Fornals (Vila-real), Sandro Ramírez (Everton) i Carlos Kameni (Fenerbahçe) i de moment no aconsegueix endevinar la tecla que ha de fer enlairar el conjunt malagueny. L’equip, de fet, protagonitza la segona pitjor arrancada de la història de la lliga. Només hi ha un equip que no havia aconseguit ni un punt després de vuit jornades disputades, el Saragossa de la temporada 1952/53. “ És clar que estem preocupats”, va indicar el tècnic. “Tot el que ens passa és dolent. Si mirem les vuit jornades, pensem que és impossible que tinguem un punt, però és així. Hem canviat sistemes, jugadors, però no surt... I quan no surt s’ha de tenir paciència”, va assegurar Míchel, que continua tenint la confiança del club. “Míchel està treballant de manera fenomenal i té moltíssim suport”, va manifestar el director esportiu, Mario Husillos, que va rellevar la setmana passada al despatxat Francesc Arnau. “Els jugadors estan amb ell, hi ha una unitat molt bona. En general no hi ha una circumstància que ens divideixi, però fa molt temps que ens dediquem a això i sabem la força que tenen els resultats. Si seguim perdent i perdent i perdent, al final la gent s’anirà separant”, va afegir.

El Camp Nou, a l’horitzó

El següent enfrontament del Màlaga tampoc és el més idoni pel moment en què es troba. El conjunt andalús visitarà el Barça al Camp Nou, però Míchel se sent amb forces per revertir la situació: “No penso llançar la tovallola. No puc permetre que els meus jugadors em vegin desanimat. No ho estic, tot i la situació. El que he de fer és empènyer-los i anar a endavant.”

LES FRASES

No penso llançar la tovallola. No puc permetre que els meus jugadors em vegin desanimat
Míchel
TÈCNIC DEL MÀLAGA

2LA DADA

Míchel està treballant de manera fenomenal i té moltíssim suport. Hi ha unió
Mario Husillos
DIR. ESPORTIU DEL MÀLAGA
2a
pitjor arrancada
de la història. Només el Saragossa del curs 1952/53 no havia puntuat en la jornada 8.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)