1a divisió

Sense sobresalts

1a divisió. Amb una actuació molt discreta, el conjunt dirigit per Zinedine Zidane va superar un Eibar atrevit però que es va mostrar molt innocent en els últims metres i va acabar golejat

R. MADRID 3 EIBAR 0

REAL MADRID:Casilla, Nacho, Varane, Sergio Ramos, Theo, Casemiro, Modric, Dani Ceballos (Marcelo, 71’), Isco (Lucas Vázquez, 71’), Cristiano Ronaldo i Marco Asensio (Benzema, 64’).EIBAR:Dmitrovic, Capa (Rubén Peña, 73’), Lombán, Oliveira, Arbilla, Cote, Escalante (Sergi Enrich, 79’), Rivera, Jordán, Charles (Kike, 63’) i Inui.GOLS:1-0 (18’) Oliveira, en pròpia porteria. 2-0 (28’) Marco Asensio. 3-0 (82’) Marcelo.ÀRBITRE:Álvarez Izquierdo (col·legi català). Grogues a Casemiro i Charles.

El Real Madrid va recuperar ahir l’eficàcia que li havia faltat en els últims partits. Protagonitzant una actuació força gris, el conjunt dirigit per Zinedine Zidane es va imposar (3-0) a l’Eibar amb comoditat i impulsat, sobretot, per les dues dianes que va marcar en una primera part en què tampoc va generar gaire perill en atac. Amb un gol en pròpia porteria i una diana de Marco Asensio en què el porter visitant va estar molt desencertat, els blancs en van fer prou per encarrilar una victòria que va tancar Marcelo en el segon temps i que és la quarta consecutiva en la lliga.

L’Eibar, per la seva banda, va ser fidel al que acostuma a fer. L’equip orientat per José Mendilibar va pressionar a dalt quan el Madrid treia la pilota, situant la defensa gairebé al mig del camp, i es va associar i tocar quan la va tenir per tal de buscar la porteria de Kiko Casilla, titular per la lesió de Keylor Navas. Veient aquest escenari, als blancs als va costar sortir, però es van valer de contundència per solucionar la papereta. Un auto-gol d’Oliveira, que es va introduir la pilota dins la porteria intentant refusar amb el cap la centrada d’un córner, va obrir la llauna i, després, Marco Asensio, culminant amb una volea una centrada d’Isco, i amb la col·laboració del sentinella Dmitrovic, que va estar poc fi en l’acció, va acabar de posar el partit coll avall per als madrilenys.

Els de Mendilibar, però, haurien pogut fer mal en algun contraatac, tot i que van estar molt innocents i es van mostrar inofensius resolent fatal diverses situacions en què atacaven amb superioritat –en especial un dos contra un i un quatre contra dos.

En la segona part, el guió va canviar poc, encara que el Madrid sí que va acumular més ocasions a la porteria contrària. Els blancs van millorar amb l’entrada de Benzema i de Marcelo, als quals Zidane va optar per reservar d’inici i, de fet, ells dos es van aliar per marcar el tercer gol definitiu. Una combinació entre el lateral brasiler i l’atacant francès va servir perquè el mateix Marcelo finalitzés amb un bon xut creuat. Qui no va marxar content va ser Cristiano Ronaldo, espès en la definició. El futbolista portuguès va malbaratar diverses ocasions i continua amb uns números inhabituals en ell, amb un gol en cinc partits en el campionat. Triomf sense sobresalts de l’equip madridista que es manté tercer, a cinc punts del lideratge.

LA FRASE

Ens ha faltat fluïdesa en el joc, però l’important era guanyar i marcar gols
Zinedine Zidane
TÈCNIC DEL REAL MADRID
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)