Internacional

Un amagatall per al Madrid

Champions League. Després de la derrota a Girona, que el va deixar a vuit punts del lideratge en la lliga i amb dubtes pel que fa al seu futbol, el conjunt blanc es juga a Europa el primer lloc del grup

El Real Madrid torna a Europa, a la recerca d’un amagatall per refugiar-se de la tempesta que viu en la lliga. Després de perdre a Girona, on un acabat d’ascendir com el conjunt català li va fer pujar els colors i el va derrotar, l’equip dirigit per Zinedine Zidane no passa un bon moment, a 8 punts del lideratge en la lliga i amb més dubtes que mai respecte al seu futbol. I és que van ser molts els partits que la temporada passada va solucionar l’equip madridista en els últims minuts, de fet va acabar resolent –marcant la diana de l’empat o del triomf– el 25% dels enfrontaments en els últims 10 minuts, cosa que aquest curs no està fent i la falta de resultats està posant de manifest les carències en el joc col·lectiu de l’equip. “Estem bé, anímicament i físicament”, va explicar Zidane ahir en roda de premsa, que va assegurar que vol girar full del que va succeir a Montilivi. “L’altre dia ens van sorprendre i ja està. Ara hem de pensar més enllà d’això. Va passar i ara tenim un partit per tornar a jugar bé a futbol i intentar guanyar. No canviarà res en la nostra ment”, va expressar l’entrenador francès.

Aquesta nit a Wembley, un estadi en què no ha jugat mai, el Madrid s’enfronta amb el Tottenham en un duel transcendental en què es juga la primera plaça del grup i també credibilitat com a conjunt. Una derrota o una mala actuació dels blancs incrementaria el soroll i els interrogants respecte a l’equip i la figura del tècnic. “Hi ha moments complicats en la temporada. Els tenim ara. Sempre que hi ha una derrota no ens agrada, però a mi m’agraden els reptes. Quan les coses es posen difícils, m’agrada perquè la vida és això. A vegades estàs a dalt i d’altres a baix. Volem tornar a guanyar”, va asseverar Zizou, que continua amb baixes sensibles. Gareth Bale encara no està recuperat de les seves dolences musculars i no podrà enfrontar-se amb el seu exequip; Keylor Navas, que va tenir una destacada actuació en el duel de fa dues setmanes en el Santiago Bernabéu que va acabar en empat, també segueix lesionat i serà Kiko Casilla qui ocuparà la porteria; i Raphael Varane, que va de sortir de Montilivi amb molèsties a l’abductor, tampoc jugarà, i seran Achraf i Nacho els que completaran la línia defensiva juntament amb Sergio Ramos i Marcelo.

Al bàndol londinenc, per a Mauricio Pochettino, però, no significa res l’estat de l’equip madrileny. “A vegades és millor enfrontar-se amb ells després d’una derrota i a vegades quan estan relaxats i confiats. El Madrid té la capacitat de canviar completament d’un dia per l’altre. Ens hem de centrar en nosaltres”, va indicar el preparador dels spurs, que recuperarà a Harry Kane –absent en els últims dos partits per lesió– i a Dele Alli – que no havia jugat encara en la Champions League aquesta campanya per sanció–. “Considero el Madrid com el millor equip del món i també crec que se’l pot guanyar. Tinc fe en els meus jugadors”, va afegir Pochettino.

LES FRASES

M’agraden els reptes. Quan les coses es posen difícils, m’agrada. La vida és això
Zinedine Zidane
entrenador del real madrid
Considero el Madrid el millor equip del món i també crec que se’l pot guanyar
Mauricio Pochettino
ENTRENADOR DEL TOTTENHAM

El retorn de Harry Kane

Està previst que l’atacant anglès, que s’ha perdut els últims dos partits del Tottenham per molèsties musculars, reaparegui aquesta nit contra el Real Madrid. “Confiem que pugui jugar”, va explicar Mauricio Pochettino sobre Kane, que ja es va entrenar amb el grup dilluns i també ahir. “S’ha mostrat molt millorat, però també podem guanyar el Madrid sense ell. I això és el que intentarem, surti o no Harry a la gespa”, va manifestar el preparador argentí. El retorn de Kane, que ha fet 13 gols fins ara en la temporada –8 en la lliga i 5 en la Champions– és celebrat al vestidor dels spurs. “És un dels millors 9 del món, potser el millor”, va dir Jan Vertonghen. “No el canviaria per cap altre futbolista”, va afegir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)