Internacional

Drama al Metropolitano

Grup D. L’Atlético no passa de l’empat contra el modest Qarabag, amb el qual s’ha deixat 4 punts, i queda pràcticament fora de la competició

AtLÉTICO 1 QARABAG 1

ATLÉTICO:Oblak, Juanfran, Savic, Godín, Filipe Luis, Saúl, Gabi, Thomas (Gaitán, 62’), Correa, Griezmann i Gameiro (Fernando Torres, 70’).QARABAG:Sehic, Garayev, Agolli, Medvedev, Rzezniczak, Sadygov, Pedro Henrique, Almeida, Guerrier (Yunuszade, 63’), Míchel (Ismaylov, 92’) i Sheydaev (Dani Quintana, 99’).GOLS:0-1 (40’) Michel. 1-1 (56’) Thomas.ÀRBITRE:Deniz Aytekin (alemany). Grogues a Fernando Torres, Rzezniczak i Sadygov. Vermella directa a Pedro Henrique (59’) i doble groga a Savic (88’).

ROMA 3 CHELSEA 0

ROMA:Alisson, Florenzi (Manolas, 76’), Fazio, Jesus, Kolarov, Nainggolan, De Rossi, Strootman, El Shaarawy (Gerson, 75’), Dzeko i Perotti (Pellegrini, 87’).CHELSEA:Courtois, David Luiz, Rüdiger, Cahill (Willian, 56’), Azpilicueta, Fàbregas (Drinkwater, 71’), Bakayoko, Marcos Alonso, Pedro, Morata (Batshuayi, 75’) i Hazard.GOLS:1-0 (1’) El Shaarawy. 2-0 (36’) El Shaarawy. 3-0 (63’) Perotti.ÀRBITRE:Jonas Erikson (suec) .

L’Atlético té un peu i mig fora de la Champions League. Al Metropolitano i en un dia en què es jugava la vida, el conjunt colchonero va ser incapaç d’imposar-se al Qarabag (1-1) i ja no depèn d’ell mateix per classificar-se per als vuitens de final. S’han deixat 4 punts els homes dirigits per Diego Pablo Simeone davant del modest conjunt de l’Azerbaidjan, que és debutant en la competició, una llosa massa gran per aspirar a passar de fase en un grup amb Roma i Chelsea. De fet, l’equip italià (al Metropolitano) i l’anglès (a Stamford Bridge) són els propers rivals dels colchoneros, que encara que guanyin els seus dos partits podrien quedar fora. Per passar, els roig-i-blancs necessiten sumar els sis punts i que Roma o Chelsea empatin o perdin contra el Qarabag. Molt difícil.

Tot plegat per la sorprenent i estrepitosa ensopegada que va protagonitzar ahir. A l’equip madrileny va condemnar-lo una primera part molt dolenta, incomprensible, davant d’un rival de l’entitat del Qarabag. Els de Simeone van cedir la pilota al seu rival i no van proposar res, fins que abans del descans, Michel, a la sortida d’un córner, va avançar els de l’Azerbaidjan. L’escenari era més que dramàtic per a l’Atlético, que en el segon temps va millorar i que a còpia de cor i d’orgull va bombardejar l’àrea visitant. Thomas va empatar amb un xut llunyà i poc després, el Qarabag va quedar amb deu per l’expulsió de Pedro Henrique. Els roig-i-blancs, però, tot i tenir mitja hora encara amb superioritat numèrica, no van poder foradar la porteria de Sehic, malgrat insistir i acumular clares arribades.

El Roma goleja el Chelsea

Pas de gegant el que va fer l’equip giallorosso per classificar-se. Amb dos gols d’El Sharaawy i un altre de Perotti, l’equip dirigit per Eusebio di Francesco va golejar el Chelsea per situar-se líder de grup. Tant el Roma com el Chelsea, tot i perdre, tenen a la mà els vuitens.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)