Internacional

Ho deixen a tocar

Grup A. El United s’imposa al fortí d’Old Trafford i tan sols necessita un punt en les pròximes dues jornades per accedir als vuitens de final

MAN. UNITED 2 BENFICA 0

MAN. UNITED:De Gea, Blind, Smalling, Bailly, Darmian, Matic, McTominay, Martial (Rashford, 75’), Lingard (Mkhitaryan, 46’), Mata (Ander Herrera, 68’) i Lukaku.BENFICA:Svilar, Grimaldo (Eliseu, 64’), Rúben Dias, Jardel, Douglas Pereira, Fejsa, Filipe Augusto, Pizzi (Jonas, 79’), Gonçalves, Salvio i Jiménez (Seferovic, 74’).GOLS:1-0 (45’) Svilar (p.p.). 2-0 (78’) Blind (p.).ÀRBITRE:Gediminas Mazeika (lituà). Grogues a Bailly, Lingard, Rúben Dias, Salvio i Samaris.

BASILEA 1 CSKA 2

BASILEA:Vaclík, Álvarez, Suchý, Akanji, Zuffi, Xhaka (Dié, 73’), Petretta (Itten, 84’), Lang, Elyounoussi, Steffen i Oberlin (Ajeti, 72’).CSKA:Akinfeev, Alexei Berezutski, Vasili Berezutski, Vasin, Wernbloom, Golovin, Natcho (Zhamaletdinov, 90’), Txennikov, Fernandes, Vitinho (Dzagoev, 46’) i Kutxaev (Milanov, 91’).GOLS:1-0 (32’) Zuffi. 1-1 (65’) Dzagoev. 1-2 (79’) Wernbloom.ÀRBITRE:Milorad Mazic (serbi). Grogues a Álvarez, Fernandes i Natcho.

Un sol punt en dues jornades separa el United dels vuitens. El conjunt de Mourinho, en una nit sense excessiva brillantor, va mantenir ferm el fortí d’Old Trafford –20 partits consecutius sense perdre a casa en competició europea– en vèncer un dèbil Benfica que encara no ha estrenat el seu caseller de punts. Amb un ull pendent en el duel del cap de setmana contra el Chelsea, Mourinho va presentar un onze en què, a banda de la suplència de Rashford i Mkhitaryan, va sorprendre amb la titularitat del jove McTominay. Svilar, porter del Benfica, va convertir-se en el porter més jove en aturar una pena màxima a Martial abans de fer-se un autogol en un xut de Matic. Blind, des dels 11 metres, va segellar la victòria dels red devils.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)